Importanta blogosferei romanesti pentru promovare

0
45

descărcare (7)Blogosfera romaneasca reprezinta poate cea mai buna solutie pentru orice site care intra in mediul online si are nevoie de promovare. In primul rand, este vorba despre faptul ca blogurile sunt primele site-uri pentru care singura optimizare o reprezinta continutul si publicul tinta care ii citeste direct, nu ii cauta pe Google.

Astfel, orice afacere are nevoie mai devreme sau mai tarziu de blogosfera romaneasca pentru a reusi sa iasa in evidenta cu ceva, pentru vizitatori si bineinteles ca si pentru seo.

Asa dupa cum am spus, blogosfera romaneasca este cea care pune la dispozitie cea mai eficienta metoda de promovare pentru site-uri. Daca ai un magazin online, categoric nu vei reusi sa convingi un alt magazin online sa te promoveze insa in blogosfera, categoric vei gasi acei influenceri care vor putea promova magazinul tau.

Bineinteles insa ca atunci cand vorbim de costuri ele nu sunt deloc mici pentru ca nu-i asa, cei mai mari bloggeri din Romania pot fi la un moment dat, cel putin in mediul online, mai profitabili decat un expert in PR.

Un blogger bun poate fi considerat un agent de PR pentru ca el are deja publicul si autoritatea lui, are oamenii care au incredere in el, care il citesc si care tin cont de sfaturile lui. Pentru aceasta, un blogger nu va promova decat ce i se va parea lui ca merita promovat, indiferent de banii pe care ii castiga sau nu.

Da, e oarecum si vorba de principii si stim ca nimeni nu vrea sa-si piarda vizitatorii. Astfel, in online, va trebui sa gasesti mereu acei influenceri care vor avea cum sa promoveze site-ul tau in cadrul publicului tinta. La un moment dat, o campanie realizata cu cativa influenceri online se poate dovedi ca este mai eficienta decat o campanie seo de lunga durata.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ