Importanta web design-ului si impactul sau asupra profitului unei afaceri

0
50

Poate te intrebi de ce trebuie sa apelezi la servicii de web design pentru compania ta. Intr-adevar, poate pagina web a companiei arata bine comparativ cu cea a competitiei, dar, cat de mult conteaza design-ul paginii online? Poate ai mai privit si alte pagini online a altor companii ce activeaza in acelasi domeniu ca si al tau, insa esti convins ca un nou design al paginii web nu poate genera castiguri. Gresit! In ciuda scepticismului de care dai dovada, un website contruit ca la carte are abilitatea de a genera un trafic mai ridicat si poate imbunatati comunicarea cu clientii- ceea ce inseamna si o crestere a cifrelor afacerii. Cu toate acestea, inca te gandesti cum ceva atat de superficial iti poate manipula veniturile si poate decide daca afacerea va avea succes sau nu.

Ei bine, web design-ul are un impact impresionant asupra unei companii, iar in continuare vei afla de ce se intampla acest lucru.

Impactul web design-ului intr-o afacere

  1. In primul rand, un site web bine pus la punct genereaza cresterea navigarii- acesta fiind cel mai important aspect al unei pagini web. Astfel, un site de navigare poate include o bara de cautare sau o lista a celor mai utilizate etichete- sau cuvinte cheie- care fac navigarea mai rapida si mai usoara. Pe scurt, pagina web a unei companii trebuie sa fie atat de intuitiva, incat sa fie inteleasa de orice posibil client- indiferent de varsta sau competentele acestuia in utilizarea calculatorului.
  2. Un alt lucru, poate la fel de important ca si navigarea, tine de continut. Astfel, continutul reprezinta modalitatea de comunicare dintre companie si clienti. De asemenea, o pagina web nu trebuie sa contina foarte mult text, ci doar puncte cheie, cele mai importante aspecte pe care le ofera compania- astfel incat clientii sa nu se plictieasca si sa ramana interesati in lecturarea paginii web.
  3. SEO- foarte multi oameni citesc o pagina web ca si cum ar fi o carte: de la stanga la dreapa si de sus in jos. De aceea, este foarte important ca site-ul unei companii sa tina cont de acest lucru si sa aseze cele mai importante informatii in anumite puncte cheie- de exemplu, in partea stanga, sus. Insa, din pacate, nu toata lumea stie ca plasarea de astfel de informatii in zone cheie a unui site web imbunatateste SEO (optimizarea motorului de cautare). Astfel, atunci cand sunt incluse cuvinte cheie importante, legate de companie, motoarele de cautare, cum ar fi Google, au abilitatea de a accesa pagina web a companiei tale, cu usurinta, generandu-se, pe aceasta cale, o crestere a vizibilitatii companiei in mediul online.

Magazin-Model ofera cele mai bune servicii de web design

Insa, daca Internetul este un loc ce te sperie, poti apela la specialisti in servicii web design, care iti pot garanta cresterea cifrei de afaceri in timp scurt. De aceea, pentru ca afacerea sa fie vizibila in mediul online si sa ofere credibilitate clientilor, ai nevoie de un o pagina web care sa „vorbeasca” pe limba acestora. Mai mult decat atat, compania Magazin-Model ofera servicii de web design Bucuresti, expertii de aici fiind constienti de faptul ca orice vizitator are potentialul de a fi transformat intr-un client. Astfel, magazin-model.ro este locul care poate aduce succesul unei afaceri, prin servicii de web design, optimizare SEO, grafica sau Adwords.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ