Indeparteaza foarte usor petele de pe haine

0
63

Petele pot fi adevarate probleme pentru fiecare dintre noi. Tuturor ni s-a intamplat la un moment dat sa avem o haina preferata si sa nu mai putem sa o purtam pentru ca este patata de un anume aliment. Un lucru important de care trebuie sa tineti cont  este faptul ca trebuie sa incercati sa indepartati pata imediat ce a fost patrunsa. Nu lasati foarte mult timp deoarece murdaria va patrunde in textila.

Exista multe tipuri de pete despre care stiai pana acum ca nu le poti indeparta insa lucrurile nu sunt deloc asa. Afla cum poti indeparta petele pe care nu iti imaginai ca le poti repara:

Petele de ciocolata pot fi indepartate foarte usor daca folosesti apa rece. Nu trebuie sa folosesti apa calda deoarece aceasta va intinde intreaga pata si cu siguranta nu iti doresti acest lucru.

In cazul in care ai tricouri murdare de la antiperspirant trebuie sa folosesti otet. Acesta va oferi culoarea tricoului si va scoate petele albe sau galbene. Mai mult, iarna cand pe strada este plin de sare pe afara iar papucii incep sa se degradeze trebuie sa folosesti otet. El va fi foarte eficient daca vrei sa scoti petele de pe incaltaminte.

Petele de motorina, ulei de masina sau cele de benzina pot fi indepartate daca folosesti dizolvant.

Mucigai si petele de mucigai se indeparteaza cu ajutorul unei solutii formate din apa si amoniac. Se aplica solutia pe zonele cu probleme sau chiar pe hainele care au fost afectate de mucigai.

Daca te-ai murdarit cu suc de fructe sau hainele micutului tau sunt pline de suc atunci poti sa indepartezi foarte usor pata daca folosesti zeama de lamaie.

De cate ori nu ati patit sa va patati haina cu ceara? Solutia este fierul de calcat incalzit foarte bine iar pe zona patata se adauga un ziar sau hartie igienica. Se da cu fierul si ceara va disparea instantaneu de pe haine.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ