Inspiratie din orice!

0
7

Nu este usor sa ai mereu idei reusite si inspiratie. Acestea par a ne lovi in momente complet aleatorii, in momente nepotrivite uneori cand nu putem face mare lucru cu ele.

De cate ori nu te-ai gasit in dus si sa iti vina o idee reusita in legatura cu un anumit subiect. Sunt mari sanse sa nu ai la dispozitie o foaie de hartie pe care sa treci ideea de geniala ce te-a lovit. De cele mai multe ori pana iesi din dus ajungi sa uiti acea idee. Ar fi foarte interesanta o modalitate prin care sa poti garanta ca ideeile bune si inspiratia te va lovi la momentul potrivit, in locul potrivit si  sa le poti transcrie sau chiar sa fii pregatit pentru a o pune in aplicare.

Pentru a fi mereu inspirat si sa nu te lasi influentat de lucrurile si activitatile de zi cu zi ar fi bine sa lasi totul uitarii pentru cateva momente in fiecare zi. Subconstientul petrece mai otata ziua incercat sa rezolve probleme si sa genereze idei. Face mereu lucruri pe care partea constienta a creierului tau nu le poate face fata. Fie ca e vorba de o activitate simpla precum plaja sau sa iti plimbi catelul concentreaza-te doar asupra acelei activitati. Vei ajunge sa realizezi ca momentul in care te rupi de toate activitatile si gandurile cotidiene vei ajunge sa fii inundat de ideii noi.

Desigur, nu este intotdeauna usor sa te rupi de lumea ce te inconjoara, dar de cele mai multe ori este ceva necesar. Astfel vei ajunge sa scapi de stresul care s-ar putea aduna si de toate gandurile negative care te-ai imprejmuit. E ca si cum ti-ai induce propria transa in care nimic nu mai este relevant, doar tu si gandurile tale sunt cele care conteaza. Acestea sunt momentele care te vor face sa nascocesti idei noi si care iti vor oferi inspiratia de care ai nevoie.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ