Internetul: socializare, joaca si download

2
10

Amploarea pe care a luat-o internetul in ultimii 5 ani, este imensa. Toata lumea a ajuns sa-l foloseasca, de pe pc-uri, laptop-uri, notebook-uri, ipad-uri, smartphone-uri si de pe cate alte dispozitive compatibile.

Ce face majoritatea pe internet?

Sunt 3 mari domenii cu foarte mare cautare cand vine vorba de internet. Acestea sunt: software gratuit, jocuri gratuite si bineinteles  retelele sociale sau site-uri gen comunitate.

Despre retelele sociale, aproape ca nu mai avem ce sa spunem. Toata lumea le cunoaste, toata lumea are cont. A inceput cu hi5-ul care intre timp a devenit istorie, a aparut facebook –ul care a innebunit o lume intreaga iar din urma, vine in forta Google+.

Sectorul de download software gratuit, ramane pe pozitii, din motive logice. Internautii si utilizatorii unui anume dispozitiv, vor avea intotdeauna nevoie de soft-uri, pentru diversele activitati pe care le desfasoara, incepand de la un simplu client de messenger si continuand cu softuri de creat muzica, de descarcat filmulete de pe youtube si multe altele.

Nu in ultimul rand, nisa de jocuri gratuite cu cautari de ordinul miliardelor, lunar si din care se scot multi bani. In categoria jocuri gratuite, intra 2 alte categorii: jocurile gratuite pentru calculator si jocurile gratuite online. In ultima vreme, cele mai accesate sunt cele online, deoarece pot fi accesate rapid si usor, de oriunde. Bineinteles ca acest “oriunde” inglobeaza scoala, loc de munca unde exista o conexiune stabila la internet.

 

2 COMENTARII

  1. chiar ajuta:) mi-am regasit colegii din generala pe facebook si ne-am si intalnit de vreo 3 ori in vara asta:) e plin de informatii la care nici nu te gandeai:)

LĂSAȚI UN MESAJ