Ipad 3 – o minunatie

2
11

Desi niciodata Apple nu a oferit informatii despre produsele la care lucreaza unii specialisti in tehnologie sustin ca stiu ce noutati va aduce noua tableta iPad 3, ce va fi lansata in 2012 conform celor spuse de PCWorld.

lansare iPad3
iPad 3

Procesor A6

iPad si iPad 2 au inaugurat fiecare cate un nou procesor asa ca sunt asteptati ca traditia sa se repete si la iPad 3. Probabil un nou procesor denumit A6 insa parerile sunt impartite: unii spun ca este posibil sa avem parte de un dual-core sau A5-ul de pe iPad2 sau un quad-core (cu patru nuclee).

Retina Display

In timp de iPad 2 dispune de un ecran ce suporta rezolutii pana la 1024×768 pixle, se zvoneste ca iPad 3 ar putea avea ecran de tip Retina Display ce poate suporta o rezolutie de doua ori mai buna, 2048×1536 pixeli

Deasemenea odata cu lansarea iPad 3 anuntata in iunie 2012 este posibil sa avem parte si de un Mini iPad cu display de 7.85 inchi ( iPad-urile de pana acum au avut ecrane de 9,7 inchi). Acesta va fi mai ieftin si va concura cu tabletele de mici dimensiune existente pe piata precum Kindle Fire produs de Amazon.

 

2 COMENTARII

  1. Asa au fost si presupunerile pentru iPhone 5 dar Apple a ales sa nu il lanseze, asa ca cine stie la ce ne putem astepta la lansarea iPad 3?

LĂSAȚI UN MESAJ