Jobs Finder: Aplicaţia ce te ajută să îţi găseşti de muncă

16
26

Citez despre JobsFinder din hit.ro:

Aplicaţia JobsFinder poate fi utilizată atât de către persoane aflate în căutarea unui job, cât şi de firmele de recrutare interesate de noile job-uri apărute pe piaţă. Programul permite căutarea simultană a job-urilor pe site-uri mari de profil din ţară: BestJobs, eJobs, MyJob şi altele. Căutarea se poate face după unul sau mai multe filtere, precum cuvinte cheie, oraş sau domeniu, filtrul utilizat la un moment dat poate fi salvat local şi încărcat din nou cu ocazia unei alte operaţii de căutare. Aplicaţia conţine de asemenea un modul de editare a unor liste proprii de job-uri, care îi permite utilizatorului să salveze o listă de job-uri la care poate aplica ulterior.

O aplicaţie pe care am testat-o şi eu acum, pot spune că face acelaşi lucru cu căutarea manulă de pe acele site-uri de job-uri dar şi ceva în plus, este precizat pe la sfârşitul citatului ce. Vă recomand să intalaţi şi voi această aplicaţie şi să o încercaţi măcar, citeam pe un forum de job-uri despre această aplicaţie, câţiva oameni spuneau că au găsit un loc de munca avantajos şi fară filtrele de căutare nu credeau ca îşi vor găsi de muncă.

Câţi dintre voi a-ţi folosi asa ceva pentru a vă asigura viitorul? Spor la angajat.

Descarca Jobs Finder.

16 COMENTARII

  1. Un sfat de la unul cu experienta: Nu stati sa depuneti CV-uri pe site-urile de joburi. Daca vreti sa aveti o sansa, luati adresa firmei (www-ul ori mail-ul) si trimiteti acolo CV-ul. Multi, adica 99%, dupa ce fac oferta de munca si o pun pe site-ul de joburi, nu mai trec pe acolo.

  2. Aplicatia asta este la fel de nefolositoare ca si aplicatiile de iphone/android de citit ziare. De ce mi-as instala o asemenea aplicatie din moment ce pot sa caut direct pe site? Si faptul ca unele site-uri au ‘cautare avansata’ da un sut in fund acestei aplicatii.

  3. Eu am folosit propriu-zis site-urile de joburi.
    Efectiv, n-am folosit decât best jobs, pentru că doar de acolo am ajuns la interviuri, prin el mi-am găsit și stagii de practică.
    Cel puțin în domeniul meu astfel de site-uri sunt baza.
    Că am avut noroc și am găsit și altfel, asta e partea a doua. 

  4. Din punct de vedere statistic, numarul celor care isi gasesc un job cu JobsFinder este egal cu suma celor isi gasesc un job prin intermediul celor 6 siteuri de joburi pe care JF efectueaza cautarea. Cu alte cuvinte sansele de a gasi un job cu JF cresc de 6 ori dacat daca ai cauta pe un singur site.

LĂSAȚI UN MESAJ