Jocuri cu dora, noua atractie online

4
17

O noua atractie in online in materie de jocuri gratis sunt asa zisele jocuri cu dora. Pe mine ca baiat nu ma atrag deloc, insa azi i-am dat verisoarei mele de 5 ani sa joace la cererea ei si in cateva minute nu o mai puteam scoate de la calculator. A prins imediat ce trebuie sa faca si zambea mereu cand castiga, asta da fericire. :) Cu ocazia asta mi-am vazut si eu de treaba prin casa. Unde am lasat-o acolo am gasit-o. Dar totusi, cine e Dora? Am cautat ceva informatii despre ea pe internet si nimic, nu stiu cine a creat aceste jocuri. Probabil ca asta se va rezolva in timp cand Dora va fi mai cunoscuta desi sunt rezultate destul de multe dupa aceasta cautare in Google si cateva cautari lunare.

Am incercat si eu in seara asta, de curiozitate, Ferma lui Dora, un joc simplu dar interactiv care iti pune putin mintea la incercare. Am renuntat rapid la el pentru ca batea un advertorial la usa. Insa, pentru copii cuprinsi intre varstele 3-6 ani sunt potrivite pentru ca sunt prietenoase si cum am mai spus, interactive.

Va recomand sa lasati copii mici sa se joace jocuri cu dora decat pe facebook sau la alte jocuri mai putin instructive. Un site cu astfel de jocuri, este www.jocuridora.com.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ