Jocuri logice – pentru ca trebuie sa mai si gandim

3
18

De cateva zile am inceput sa joc jocuri logice si imi plac foarte mult. Simteam ca trebuie sa imi pun creierul in functiune dupa jocurile pe care le jucam inainte. Vi le recomand si voua, de ce ? Simplu, sunt jocuri care iti pun perspicacitatea si logica la incercare. Jocurile logice au devenit in ultimul timp foarte populare. Ele nu numai ca iti dezvolta inteligenta dar iti maresc atentia si cultura generala. Ele sunt disponibile pe internet, gratis, pentru toate varstele.

Sunt recomandate copiilor sa le joace deoarece au efect interactiv si pot ajuta la dezvoltarea mentalitatii, mai ales ca nu sunt cu crime, jafuri, curse de masini etc. Am jucat si eu cateva jocuri logice: Youda Safari, Capcaunii si Calugaritele, Regatul, Legendele Olimpului, Diamantele. Va recomand sa jucati aceste jocuri logice noi numai daca stiti ca aveti cateva calitati necesare terminarii lor: perspicacitate, rabdare si bineinteles logica.

Rabdarea este foarte importanta, daca joci un astfel de joc si vezi ca nu se mai termina nu te gandi la cursele din NFS si incearca sa nu te dai batut. Este cel mai important sa nu te dai batut niciodata iar aceste jocuri logice ne pot ajuta sa avem incredere in noi si sa nu ne dam batuti orice ar fi.

Va plac astfel de jocuri? le considerati importante, mai ales pentru copii mai mici?

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ