Jocurile online – Sursa inepuizabila de distractie

2
15

Sursa inepuizabila de distractie, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Jocurile online, dupa parerea mea, vor fi intotdeuna la mare cautare pe internet datorita diversitatii si evolutiei acestora. In ultima perioada avem parte de noutati si in acest domeniu, ma refer la jocuri online 3d cu o grafica excelenta.

Desi am 16 ani si timpul imi e ocupat de iesirile cu prietenii si optimizarea site-urilor mele apoi crearea de profit prin vanzarea de publicitate, cateodata sufletul de copil din mine are nevoia sa se joace si unori sa se uite la desene animate, asta  cand imi mai aduc eu aminte si chiar nu am nimic de facut la calculator sau afara.

Mi se pare in regula ca oricine sa se joace jocuri online. Sunt mai non-violente ca cele de pe calculator gen: Counter Strike, F.E.A.R etc Si dispun de o grafica buna in raport cu „monstrii” ce mananca RAM si spatiu pe HDD in prostie.

Din categoria jocuri friv am jucat de cateva ori de azi dimineata Buldozer Mania 2, la inceput parea enervant si greu de jucat dar dupa ce am mai citit odata instructiunile si am mai incercat de cateva ori am reusit sa ajung la nivelul 5 apoi m-am apucat sa scriu acest articol. Pana, la urma cred ca asta este scopul jocurilor online, sa te fara sa te enervezi la inceput apoi sa te concentrezi si sa fii atent la ce se intampla si sa te distrezi/bucuri atunci cand realizezi ca ai mai trecut un nivel. Partea si mai buna este ca jocurile online sunt jocuri gratis si se gasesc pe foarte multe site-uri, site ca http://www.jocuri.biz/

Voi ce parere aveti de jocurile online? Sunt o sursa de distractie sau doar pierdere de timp?

2 COMENTARII

  1. Sunt o sursa inepuizabila de distractie, dar in acelasi timp sunt foarte multe jocuri distractive si de strategie pe bani reali unde foarte des fara investitii, dar in timp putin mai indelungat castigi acolo un „ciubuc”….

LĂSAȚI UN MESAJ