La ce trebuie sa te astepti de la o sedinta de terapie Bowen

0
89

Exista o multime de metode pe care omul le adopa pentru a-si vindeca si purifica organismul. Dar, odata ce solutiile oferite de medici nu functioneaza, asta nu inseamna ca lucrurile s-au incheiat, deoarece exista o serie de terapii care pot ajuta in vindecarea corpului. De exemplu, terapia Bowen este excelenta, deoarece are scopul de a relaxa muschii, tendoanele si nervii- ce sunt prezenti pe tot corpul.

In timpul unui tratament ce implica terapia Bowen, terapeutul se foloseste de degete pentru a stimula usor muschii si tesuturile, aceasta fiind o tehnica non-invaziva, ce stimuleaza fiziologia neuro-musculara, cu scopul de a echilibra fluxul de energie din organism. Desi terapia Bowen este legata de masaj, aceasta este o metoda de relaxare mai gentila, fiind considerata o tehnica excelenta ce poate destinde si relaxa pacientul.

Beneficiile terapiei Bowen

Terapia Bowen este ideala in tratarea a mai multor probleme de sanatate, asa ca trebuie sa afli ce afectiuni trateaza terapia Bowen. Aceasta forma de terapie este deosebit de eficienta pentru problemele musculare si cele de oase, inclusiv cele legate de dureri de genunchi, spate si gat. In plus, aceasta forma de terapie stimuleaza circulatia limfatica, precum si sistemul nervos autonom- cel care controleaza functiile respiratorii si cele cardiace. Dar, mai important decat atat, terapia Bowen este ideala in tratarea starilor de stres- mai ales ca stresul este conditia psihica numarul 1 care afecteza din ce in ce mai multi oameni de la nivel mondial.

Principalul beneficiu al terapiei Bowen consta in reducerea durerilor musculare si de oase, dar si a altor afectiuni. Astfel, terapia Bowen este benefica pentru reducerea durerilor- inclusiv sciatica; tratarea durerilor de hernie de disc; reducerea stresului; sporeste mobilitatea si nivelul de energie din organism; imbunatateste sistemul imunitar si circulatia sangelui. De asemenea, terapia Bowen este excelenta pentru pacientii care sufera de astm sau depresie.

Alegerea terapiei Bowen este o idee excelenta pentru toata lumea, inclusiv pentru copii, persoane in varsta, femei insarcinate sau adulti, fiind benefica in tratarea diverselor dureri, printre care hernie de disc, probleme de rinichi, reumatism, discopatii etc.

Alegerea terapeutului Bowen

Atunci cand se alege un terapeut Bowen, cel mai bine ar fi sa alegi unul certificat. De aceea, iti recomand sa apelezi la serviciile oferite de compania Terapeutic, locul unde te vei simti excelent dupa numai o sedinta de terapie Bowen, fara a-l invada de substante chimice, invazive si dureroase. Relaxeaza-te si ajuta-ti corpul sa isi mentina echilibrul!

Blogger: Cristina M.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ