La multi ani de Sf. Val33ntyn

24
15

Băi deci nu înţelegeţi greşit, eu chiar nu agreez această sărbătoare. Dan mi-a zis pe mess „la mulţi ani de SFÂNTUL VAL33NTYN! „, m-au mişcat oarecum aceste cuvinte, cum a asociat el VALENTIN cu VAL33NTYN, sincer nu ştiu cum de mai merg tastele „M” şi „S” de la mersi. Sincer sunt umpic trist deoarece din toţi colegii pe care i-am avut în generală nu şi-au adus aminte de mine decât două foste colege una din ele fiind verişoară bună cu mine, asta e, o sa ţin şi eu minte.

LA MULTI ANI DE SFÂNTUL VAL33NTYN!

24 COMENTARII

  1. La multi ani!! bah numai ca eu nu m-am gandit fiindca in caledarul ortodox stiu ca Sf Valentin e in alta zi!sper sa nu gresesc

  2. da de prieteni nu spui ca prieteni is mereu aproape ;)) tuten gura ca eu ti-am zis :X oricum o mai zic odata la multi ani ;))

  3. Sa fie primite urarile.
    Ti-ai facut ceva la tema ? Se vede cam aiurea. Background-ul e cand albastru, cand o parte albastru si alb … Se vede aiurea.

  4. Totusi Valentin aceasta sarbatoare nu ne apartine noua, ci a americanilor + ca acest sfant nu exista, a fost inventat de americani doar sa aiba si ei o sarbatoare ca la noi, cum avem martisor si ziua mamaei (1 martie sau 8 martie).

    • Eu m-am referit in articol la ce a zis danuttz, dar eu m-am uitat si in calendar si exista Sf.Valentin doar ca nu e sarbatoare cu cruce rosie :) dar ai dreptate

LĂSAȚI UN MESAJ