League of Legends: Mirror #2

0
21

In articolul trecut am vorbit despre doua moduri speciale care au fost prezente pentru o scurta perioada de timp: One for All si respectiv 1v1 si 2v2. Astazi vorbim despre Hexakill, URF si Mirror, modul activ acum pe platforma, pana pe data de 8 iunie.

Hexakill

Care este cel mai spectaculos rezultat al unui joc pe Summoners Rift? Sa faci pentakill, adica sa fii tu cel care omara toti cei cinci adversari. Pe acest principiu a pornit si Hexakill, o aglomeratie de 12 jucatori in loc de 10 pe o harta normala si o noua posibilitate, aceea de a face hexakill adica sa fii tu cel care ii omoara pe toti cei 6 adversari. Personal, n-am reusit aceasta performanta insa au fost destui cei care au dovedit ca un campion cu reseturi cum ar fi Katarina sau Kha’zix poate face asta.

URF – Ultra Rapid Fire

Ultra Rapid Fire a fost poate unul din cele mai placute moduri speciale, mod pe care l-am jucat in toate zilele in care a fost disponibil. Oricine avea mana nelimitata iar toate skill-urile puteau fi folosite la intervale foarte mici de timp. In acest mod, absolut orice combinatie s-a dovedit a fi una foarte buna. Inchipuiti-va doar Blitzcrank care face grab-uri la 2 secunde, Nidale care arunca Javalins la 1.5 secunde sau orice alt campion cu poke si CC care isi poate folosi non stop toate schilurile, neavand nevoie de mana sau de nimic altceva.

Din pacate, de-a lungul modului, cativa campioni au fost rand pe rand banati pentru ca s-a dovedit ca orice echipa care avea un Kassadin, o soraka sau o sona, castiga meciul fara nici un fel de probleme.

Mirrors

Modul actual, mirrors, este oarecum asemanator cu One for All. De data asceasta insa, nu doar o echipa are acelasi campion ci ambele echipe vor juca cu acelasi campion. In plus, modul se desfasoara pe ARAM si nu pe Summoners Rift asa cum a fost cazul modului One for All.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ