League of Legends: Mirror

0
24

Pentru cunoscatori in special, am scris pe acest site mai multe articole despre jocul MoBA, League of Legends, cel mai popular si cel mai jucat joc de acest tip in ziua de astazi. Ei bine, am scris multe, atat despre campioni si despre dificultatile pe care le intampini in momentul in care incerci sa urci intr-o liga.

Despre ce n-am scris insa sunt modurile speciale care au fost prezente de-a lungul timpului in cadrul jocului. De curand, un nou mod a fost lansat si va fi activ pana pe data de 8 a lunii urmatoare, adica fix 10 zile. Astazi, discutam despre Mirror cat si despre celelalte moduri care au fost prezente de-a lungul timpului pe platforma.

One for All

One for All a fost modul inclus timp de 15 zile in perioada sarbatorilor de iarna. Era vorba despre faptul ca in cadrul fiecarei echipe, se vota un campion, campion cu care juca toata echipa. Desfasurat pe harta de Summoners Rift, modul surprindea cele mai frumoase actiuni care pot fi intreprinse in cadrul unei echipe care joaca cu acelasi campion si bineinteles, eficienta pe care o are o echipa de 5 campioni identici, in fata unei alte echipe cu alt tip de campion sau uneori chiar acelasi tip de campion.

1v1 & 2v2

Pe principiul jocului de la All Stars, mondiale, unde cei mai buni jucatori din lume se infruntau in confruntari 1v1 sau 2v2, Riot a lansat pentru o scurta perioada de timp, un mod asemanator pentru toti jucatorii LoL. Desi jucat pe harta de ARAM, jocul se desfasura pe acelasi principiu: primul care realiza first blood, primul care distrugea prima tureta sau primul care ajungea la 100 de minioni ucisi, castiga. Cred ca este unul din modurile pe care l-am jucat cel mai mult pentru ca in confruntarile 1v1 eram destul de bun.

In articolul urmator vom vorbi mai multe despre alte moduri cat si despre noul mod, Mirror.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ