League of Legends – partea 1

0
52

downloadIn League of Legends, arena game tipe, in mod obisnuit esti pus alaturi de 4 alte persoane pentru a va lupta intr-o arena contra altor 5 persoane. Ai la dispozitie mai multi campioni pe care ii poti juca. In fiecare saptamana, 10 din acest campioni sunt liuberi, adica pot fi jucati de catre oricine. In rest, trebuie sa ii cumperi cu IP-uri (influence points) pe care le aduni daca joci mai multe meciuri. Bineinteles, daca vei castiga vei primi mai multe IP-uri decat daca vei pierde.

In plus, o data la 22 de ore, ai la dispozitie un bonus First Win, bonus care iti garanteaza ca daca vei castiga, vei primi punctele IP obisnuite, alaturi de alte 100 de la bonus.

Nivelul maxim al unui cont este 30. Dupa ce fiecare jucator in parte ajunge la nivel 30, poate intra intr-o competitie pentru a se inscrie intr-o liga. El va trebui sa aiba un numar minim de 16 campioni si va trebui sa stie sa joace toate clasele, si rolurile, de la top laner la jungler, mid laner, ad carry sau support.

Dupa 10 meciuri, in functie de cate a castigat, va fi plasat intr-o divizie dintr-o liga. In general, daca ai castigat peste 7 meciuri, vei fi plasat intr-o divizie in Silver. Daca vei castiga mai putin de 7 meciuri din meciurile de promovare, vei ajunge intr-o divizie din cea mai joasa liga, in Bronze.

De aici, trebuie sa castigi cat mai multe meciuri pentru a urca. Pentru a ajunge la nivel 30, trebuie sa te obisnuiesti cu cat mai multe tipuri de caractere. Unele din ele se bazeaza pe AP (Ability Power) si au nevoie de iteme cu ability power pentru a produce adversarilor cat mai multe daune.

Campionii Ad au  nevoie de iteme cu atac damage intrucat auto-atack-ul fiecarui campion scaleaza din atac damage. Cu cat mai mare atack damage-ul, cu atat mai mari daunele. Mai multe in articolul viitor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ