League of Legends – partea 2

0
111
League of Legends Top
League of Legends Top

Pentru inceput, in League of Legends trebuie sa rezolvi cele doua tutoriale pentru a invata cum se folosesc skill-urile si ce iteme trebuie sa cumperi. Dupa ce vei fi completat aceste tutoriale, poti alege unul din cei 3 campioni (Garen, Ryze, Ashe) pe care il vei primi gratuit.

Ryze este un mage (foloseste ability power)

Ashe este un adc (foloseste atack damage si este ranged)

Garen este ad (foloseste atack damage si este melee)

Ulterior poti incepe ca sa cresti in nivel si ca sa aduni IP-uri cu care iti vei cumpara campioni si rune. Daca nu ai mai jucat un joc asemanator (warcraft 3, dota), cel mai bine este ca la inceput sa joci contra AI (inteligenta artificiala) adica impotriva botilor.

Pentru aceasta, dai click pe Play – Players vs AI, Summoners Rift, Begginer sau Intermediate si click pe Match me With Teammates. In acest mod, vei creste in nivel si vei primi si Influence Points.

Pana la nivelul 3 al contului, nu ve putea sa joci impotriva altor jucatori. Dupa vei putea sa faci asta insa numai daca esti de parere ca ai pregatirea necesara. Daca inca te chinui impotriva botilor si ai scoruri mici, cel mai bine este sa mai exersezi.

Oricum, vei fi potrivit cu jucatori care au aproximativ acelasi nivel cu al tau. Sunt multi insa care au conturi mari deja insa joaca pe conturi mici fie de fun sau pentru ca vor un alt cont. Daca se intampla sa gasesti un astfel de jucator in echipa adversa, cel mai probabil nu vei avea nici o sansa.

Dupa ce ai inceput sa castigi meciuri, sa cresti in nivel si sa aduni IP-uri, poti incepe sa iti cumperi si alti campioni. Pretul lor variaza intre 450 si 6300 IP-uri, exceptand campionii noi care timp de 2 saptamani de la lansare, costa 7800 IP-uri pana sa revina la 6300.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ