League Of Legends Partea 3

0
59

Dupa ce ai jucat destule meciuri impotriva botilor, probabil ca ai inteles in sfarsit cum sta treaba cu itemele, diferitele tipuri de campioni si tot restul. Acum este timpul sa incepi sa joci impotriva jucatorilor care au acelasi nivel cu tine.

Asa dupa cum am spus, pentru ca o echipa sa aiba cat mai mari sanse de castig, e nevoie sa fiecare din cei 5 din echipa sa aleaga un campion care sa se potriveasca intr-o compozitie.

i am adc
i am adc

Este important ca fiecare echipa sa aiba un ADC. ADC sunt campionii care au atack damage foarte mare si trag de la distanta. Pentru ca acesti campioni nu veti cumpara viata, armura sau magic rezist ci doar damage, e bine sa aveti o pozitionare foarte buna, sa stati in spate si sa dati cat mai multe auto-atack-uri in adversari.

ADC-ul este un campion usor de omorat si care poate distruge singur echipa adversa daca este lasat in spate asa ca de cele mai multe ori, el va fi cel pe care echipa adversa va face focusul. Daca alegi sa fii ADC, trebuie sa stii ca pe tine se bazeaza toti. Bine, pe tine si pe mid-laner care in late game, poate omora un ADC cu un combo din doar doua speluri.

Top-ul, in acest meta, se obisnuieste sa fie un tank. Care este rolul lui? Dupa cum am spus, echipa adversa, intr-un teamfight, prima data va incerca sa ajunga la tine, sa te opreasca din a-i lovi cu autoatack-ul. Treaba top laner-ului (tank) este sa stea in fata si sa ia el cat mai multe lovituri, sa creeze haos si sa tina echipa inamica departe de tine pentru ca tu sa-ti poti face treaba.

In articole urmatoare vom vorbi despre jungler, mid lane si despre support. Pana atunci insa, spor la castigat cat mai multe meciuri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ