LED viitorul iluminarii Magic LED

0
20

LEDCu siguranta ca ai auzit in ultima perioada despre avantajele si beneficiile care le ofera tehnologia becurilor LED (Light Emitting Diode) comparativ cu corpurile de iluminat clasice. Daca ar fi sa le comparam din punct de vedere al eficientei cu restul solutiilor de iluminat din ziua de astazi, vom ajunge la concluzia ca acestea sunt cele mai bune si reprezinta o alegere inteligenta. Studiile recente au scos la iveala faptul ca tehnologia LED este o tehnologie “verde” care va ajuta la conservarea si protejarea planetei.

Tehnologia LED este considerata a fi cea mai eficienta metoda de iluminare. LED-urile sunt vazute ca un mare salt in lumea tehnologiei si reprezinta trecerea de la analog la digital in privinta iluminarii. Tehnologia iluminarii LED este una care vine cu foarte multe avantaje fata de modul analog. Nu numai ca ne ofera o posibilitate de a economisi energie electrica, dar protejeaza si mediul inconjurator.

Aceasta tehnologie este foarte folositoare in industrii sau in afaceri mari, dar poate fi folosita si in interes propriu. De asemenea poti sa economisesti bani la factura de energie electrica. Poti alege sa achizitionezi si tu becuri LED de pe magicled.ro.

Deja am enumerate cateva din avantajele iluminarii LED, dar acestea nu se rezuma doar la o eficienta ridicata si la faptul ca sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

Durabilitatea este o alta caracteristica LED ce pare sa ne puna serios pe ganduri daca dorim sa mai folosim becurile traditionale. Acestea au o durata indelungata de utilizare. In conditii casnice de folosire un astfel de bec LED ar putea functiona chiar si 20 de ani, avand in medie o durata de functionare de 100 000 de ore.

Un alt avantaj este dat de usurinta in manipularea acestora. Nu va mai trebui sa ai grija sa nu supui becul unui soc mecanic in urma caruia filamentul s-ar desprinde sau mai rau, ai ajunge sa spargi becul. Acestea sunt adapostite de o carcasa rezistenta, diodele fiind greu de spart si filamentul gasit in becurile clasice este inexistent.

Acesta este un motiv pentru care LED-urile pot fi folosite si in mediul exterior fara nevoia unor sisteme suplimentare de protectie care sa fereasca luminile de conditiile atmosferice. Pe site-urile specializate poti gasi foarte multe alternative LED pentru iluminarea exterioara. Totul de la reflectoare LED pana la aplice gasiti pe Magic Led. Nu veti avea probleme cu dimensiunile acestora intrucat sunt disponibile in diverse forme si dimensiuni pentru a putea fi folosite chiar si in cele mai inaccesibile locuri.

Faptul ca nu au probleme de functionare indiferent de climat le fac ideale pentru acele zone unde este destul de racoros. Este cunoscut faptul ca becurile clasice nu se aprind in situatiile in care temperaturile scad la o valoare negative de 15-20 de grade Celsius. LED-urile nu au astfel de probleme deoarece diodele nu au filamente care sunt influentate de temperatura.

Tehnologia LED ofera multe avantaje si este din ce in ce mai folosita in ziua de astazi. Fie ca vorbim de uzul casnic sau industrial LED-urile reprezinta viitorul in privinta iluminarii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ