Lenjerie mirese

0
9

De ceva timp se poate observa ca la mai toate magazinele online care vand articole de lenjerie intima, s-a adaugat o noua noua game de produse cu lenjerie mirese. Desii este o lenjerie care daca ne gandim logic, aceasta se poate purta de catre doamnele care o  achizitioneaza doar in ziua cu pricina, adica atunci cand este cu adevarat mireasa, se pare ca aceasta gama de produse a prins foarte bine printre viitoarele mirese astfel incat vanzarile au depasit asteptarile producatorilor.

Atentie insa pentru doamnele care doresc sa mai poarte si cu alte ocazii acest tip de lenjerie, intrucat se spune ca aceast lucru aduce ghinion. Acestea fiind spuse se pare ca cele care o poarta inainte de ziua nuntii ajung sa nu mai imbrace rochia de mireasa, iar cele care o poarta si dupa ziua cea mare ajung la un divort sigur.

Ca sa nu riscati sa numai fiti mireasa sau sa stricati casnicia este mai simplu sa cautati pe internet si doar sa va imaginiati cum v-ar sta cu ea. Desi eu va recomand in asemenea premonitii si idei preconcepute pentru ca ele nu sunt adevarate si sigur au fost prezise de persoane carora li s-a intamplat asa ceva si au dorit sa li se intample si altora.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ