Lentile de contact personalizate

2
35

Nu va plac ce lentile de contact purtati acum? Se poate schimba culoarea lentilei. Desigur cele colorate sunt putin mai scumpe dar o sa va faceti placut/a acolo unde o sa mergeti, cu privirea dumneavoastra. Intotdeauna lumea se uita la ochi si poate nu de putine ori ai auzit „vai dar ce ochi frumosi ai”.  Datorita culorii de cele mai multe ori dar si privirii.

Tie nu ti s-a spus niciodata, poate nu ai culoarea ochilor potrivita si nu atragi priviri cu ochii tai. Este cazul daca porti lentile de contact sa le schimbi culoarea. Spre exemplu lentile de contact verzi, se potrivesc oricui si se asorteaza mai ales persoanelor blonde. Si eu sunt blond si am ochii albastrui spre verde, uneori se vad albastri si uneori verzi de retinut insa ca e culoarea lor si nu port lentile. Deasemenea psihologii spun ca persoanele ce au ochii verzi sunt foarte perseverente si tenace si care atunci cand au un scop fac tot ce este posibil sa il atinga.

Sa nu uitam insa si de lentile de contact negre care deasemenea si ele se potrivesc oricand. Negrul merge cu orice.   Numarul ersoanele cu ochii negri este destul de mic desi multi au ochii de culoare caprui inschis spre negru. Persoanele cu ochii negre mai putin capricioase, mai modeste si mai realiste, insa foarte usor devin invidioase, geloase si introvertite.
Acum puteti si dvs. sa aveti culoare dorita cu ajutorul lentilelor de contact personalizate.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ