Locuinte noi in Bucuresti la preturi bune

3
11

Intr-o continua competiti pentru romanii ce mai fac credite imobiliare, apartamentele din blocurile construite cu zeci de ani in urma sunt mult mai cautate de cat cele din cartierele noi de blocuri, datorita unui pret mai bun. Sunt insa si oferte imobiliare accesibile in cartierele de blocuri construite recent.

Daca doriti ceva oferte imobiliare Bucuresti cele mai bune preturi sunt in sudul si vestul Capitalei, in cartiere rezidentiale, unde o garsoniera de 35 mp costa in jur de 30.000 de euro si un apartament cu doua camere de la 42.000 de euro in sus. La polul opus, adica cele mai scumpe apartamente cu doua camere se regasesc in centrul Capitalei iar preturile incep de la 72.000 de euro iar pentru cele cu patru camere peste 190.000 de euro.

Deasemenea puteti obtine un credit cu ajutorul programului prima casa, ce a ajuns la editia 4 iar ritmul de acordare a creditelor se face mult mai usor si rapid fata de editiile anterioare.  De la inceputul programului prima casa 4, Banca Comerciala Romană (BCR) a acordat credite in valoare de peste 200 milioane de euro. Si in plus, avansul platit de catre clienti pentru achizitionarea locuintei a fost de 11%, dublul sumei minime prevazute de lege. Potrivit BCR, barbatii cu varste intre 25 si 34 de ani cu studii superioare aleg sa faca un credit pentru achizitionarea unei locuinte, in Bucuresti.

 

3 COMENTARII

  1. Parere mea este ca preturile or sa mai scadda….din ce se vede pe piata imobiliarra totul este oprin nu misca nimik…ceea ce va duce la negocieri mai acide…dec preturile mai scad inca …este strict..parerrea mea!

LĂSAȚI UN MESAJ