Locuri de vizitat in Scotia

1
53
Scotia
Scotia

Cu privelistile montane care taie respiratia si cu ruinele castelelor uimitoare in care cu secole in urma au locuit printi, printese si regi, Scotia este o destinatie de calatorie captivanta si plina de farmec.

Este imposibil sa vezi totul doar in cadrul unei singure vacante acolo, insa te poti asigura ca vei vedea macar lucrurile mai importante si mai populare din acele locuri, daca iti vei planifica calatoria din timp si cu grija. Fie ca te vei afla acolo timp de o saptamana sau timpd e un an, asigura-te ca vei verifica  cel putin cateva dinre privelistile incredibile din Scotia.

Castelul Edinburgh

Nici o vizita in Scotia nu este completa fara o oprire la Castelul Edinburgh. Siatuat mult deasupra orasului Edinburgh, asa numit „Castel de Piatra”, impozanta fortareata medievala ofera privelisti care te lasa mut de uimire atat daca il vei privi din interior, cat si din exterior.

Fa un tur cu un ghid  pentru a obtine cele mai importante informatii de fundal despre aceasta atractie turistica istorica si nu uita sa iti faci timp a si admiri bijuteriile coroanei. Poarta ceva incaltaminte practica si comoda si asteapta-te  sa stai cam jumatate de zi explorand aceasta privesliste minunata. Castelul Edinburgh  este deschis in mod zilnic de la ora 9:30 a.m. si pana la ora 6 p.m. in timpul verii si de la 9:30 a.m. si pana la 5 p.m in lunile de iarna.

Ruinele Holyrood Abbey si Palatul de la Casa Holyrood

Stabilit in anul 1128, Holyrood Abbey a servit nevoile religioase ale Castelului Edinburgh  si de asemenea a functionat drept resedinta regala pentru multi monarhi scotieni. Localizat aproape de castel, ruinele impozante si pasnice stau pe bazele Palatului de la Holyrood House, unde familia regala britanica traieste atunci cand vine in Scotia. Acest loc reprezinta o oprire minunata chiar imediat dupa ce vizitezi castelul.

1 COMENTARIU

  1. Am fost o data in Scotia, insa eram cu tirul si nu am putut sa vizitez nimic. O sa merg intr-o excursie acolo cat de curand si sper sa ajung sa vad macar castelul Edinburgh.

LĂSAȚI UN MESAJ