LOL- de ce e dificil sa treci din Silver 5 in Silver 4

0
133

Am cateva zile bune deja de cand incerc sa trec din Silver 5 in Silver 4. Ei bine, foarte greu. Pana acum, nici nu m-am complicat sa mai adun puncte. Avand un istoric foarte prost, cu meciuri pline de DC-uri si afk-uri, in ultima perioada am renuntat la a mai juca meciuri ranked.

Am gasit pe cineva care juca insa doar ranked si am zis ca nu strica sa incerc. Acum, am reusit performanta de a ajunge la 90 de puncte si doar doar voi reusi sa ajung la promotii. Ei bine, pana acolo treaba lunga.

Un meci castigat si doua pierdute nu sunt chiar cea mai buna solutie spre succes. Verific pereu echipele (a mea si adversara) si de cele mai multe ori raman perplex. Nu pra poti sa castigi cand ai in echipa bronze 2 si echipa adversa are minim 2 Silver 3.

La limita Silver 5 – Silver 4 se aduna de cele mai multe ori atat persoanele care sunt in urcare fenomenala cat si persoanele care stagneaza. Mai pui un DC si degeaba joci premade si incerci sa cari in doi oameni.

De cele mai multe ori, te rogi ca macar o persoana din echipa sa joace bine, alaturi de voi doi. Sa luam insa doua exemple de astazi: unul in care am avut adc bun si unul in care am avut support bun. Ghici ce: e imposibil sa gasesti un bottom lane bun. Fie nu a jucat adc-ul bine, fie nu a jucat supportul bine.

Notabil este insa faptul ca in nici un meci, nu am intalnit bottom lane dezastru de ambele parti si in doua sensuri.

Explicatie:

Fie bottom lane-ul echipei adverse era foarte bun

Fie bottom lane-ul nostru avea un jucator noob (niciodata doi)

La limita dintre Silver 5 si Silver 4, ma intreb daca nu cumva Riot se jaca cu nervii tuturor celor care incearca din rasputeri sa scape. Ramane de vazut daca ajung la promovare…

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ