Lucruri de luat cu tine pentru camera de camin

0
312
camera camin
camera camin

Lucrurile esentiale de luat cu tine intr-o camera de camin sau in camera unui apartament in care stai in chirie pe timpul studiilor din cadrul facultatii pot fi diferite pentru fiecare persoana in parte, insa lista mea este generala. Facutul bagajelor pentru faculatte poate fi o activitate destul de intimidanta, insa a incepe cu o lista de lucruri de bifat poate fi un lucru foarte bun.

Acum, imparte aceasta lista in lucruri pe care doresti sa le iei cu tine si lucruri de care ai absoluta nevoie. Acest lucru te va ajuta sa iti dai seama care sunt lucrurile esentiale de care ai nevoie. Daca esti confuz si nu stii ce sa iei cu tine in camera ta de camin, verifica urmatoarea lista.

Trusa de prim ajutor

O astfel de trusa cu lucruri de prim ajutor poate fi adusa in mod absolut in camera in care vei locui pentru ceva timp de acum incolo. Niciodata nu stii cand vei avea nevoie de ceva pastile de dureri sau de niste plasturi pentru micile rani pe care este posibil sa le dobandesti la un moment dat.

Studiatul nu este ca atunci cand iti petreci timpul cu prietenii si este posibil sa iti dea dureri de cap, asa incat va trebui sa fii pregatit din timp pentru ele. Ia in considerare faptul ca magazinul din colt sau cel din campus poate sa nu fie deschis pe timp de noapte sau dimineata devreme, asa ca ar trebui sa fii cat mai pregatit.

Lenjeria de pat

A te muta poate fi un lucru destul de dificil, astfel incat ai vrea sa te simti din nou ca acasa cu ajutorul unor seturi de asternut care sa iti aminteasca de ai tai si de caminul drag. Cea mai buna modalitate de a face acest lucru este de a lua de acasa cu tine lenjeria ta preferata de pat sau de a-ti cumpara o noua lenjerie de pat colorata si confortabila, in care sa te simti cat mai bine si cat mai comod.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ