Lucruri de tinut minte de fotografi

2
28
fotografi
fotografi

Daca esti fotograf, este foarte important sa iti mentii stapanirea de sine, sa te pricepi la ceea ce faci si sa creezi niste amintiri memorabile clientilor care te-au angajat. Fie ca esti fotograf freelancer, fie ca esti angajat la un studio de fotografie, este esential sa stii cateva lucruri despre aceasta meserie si despre jobul tau.

  • Pregateste-te extrem de bine inainte de nunta. Cunoaste-ti programul, vezi data, vezi care sunt orele la care va trebui sa fii la mireasa, la mire, la aranjarea miresei, la nasi, la niserica, primarie, dar cat ai ales la petrecerea de cu seara de la local. De asemenea, trebuie sa stabilesti exact cu mirii cand le vei face acea sedinta foto doar a lor intr-un loc special.
  • Asigura-te ca variantele de rezerva ale echipamentului sunt mereu la dispozitia ta, in masina sau la tine. Acest lucru include camera foto in plus, baterii, lentile, obiective, carduri de memorie, umbrele pentru umbre si flashuri pentru iluminare.
  • Este o regula generala de a vizita locatia de nunta inainte de eveniment. In timp ce vei face aceste lucuri, acorda o foarte mare atentie la detalii. Ia in calcul fundalul, biserica, zonele inconjuratoare si asa mai departe.
  • Aceste lucruri te vor ajuta sa nu scapi din vedere ceva pentru marea zi in care va trebui sa iti faci treaba. Si de asemenea, aceste detalii te vor ajuta sa decizi care este cea mai buna solutie de fundal entru poze si detaliile legate de iluminare.
  • Verifica asigurarea pentru aparatele pe care le ai in dotare. Nu stii cum pot fi copiii in ziua de azi si cat de rasfatati, asta daca participa la nunti sau alte evenimente la care esti angajat. Sigur nu vei dori sa iti strice ceva pe acolo ca mai apoi sa iti faci probleme legate de daunele asupra echipamentului tau.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ