Lucruri inedite despre sarut

0
22
sarut

Sarutul este una dintre cele mai bune modalitati prin care iti poti exprima dragostea. Ne sarutam mamele, prietenii, partenerii si copiii, insa exista inca ceva mai mult legat de sarut atunci cand avem contacte de genul cu partenerul de viata. De cele mai multe ori, cuplurile iau sarutul de bun si nu realizeaza ce calitati uimitoare are sarutul atunci cand este practicat cu foc.

Sarutul ne poate ajuta sa ne dam seama daca partenerul ne iubeste cu adevarat si daca noi il iubim in schimb. Ne poate scoate dintr-o stare urata si ne poate ajuta sa supravietuim unor timpuri grele. In timp ce sarutul este minunat pentru relatiile noastre, este de asemenea bine pentru sanatatea noastra generala. Haideti sa vedem ce nu stiam despre sarut si cum ne putem ajuta de el in mai multe situatii.

Un sarut mai lung actioneaza ca un drog pentru organismele noastre. Actul sarutului elibereaza endorfine care sunt mult mai puternice decat drogurile chiar. De aceea ne simtim atat de bine dupa ce ne sarutam cu prietenii nostri sau cu prietenele noastre. Daca te simti mai rau sau daca ai o stare de spirit mai proasta, ne putem saruta partenerii sau partnerele de viata pentru a ne simti un pic mai fericiti. La mine nu merge acest lucru, va spun, insa este bine de incercat de toata lumea pentru a se vedea rezultatele de la caz la caz.

Normal ca poate nu va veti simti mai bine dupa ce veti saruta un om ce nu va place, pentru ca totul tine de dragoste, pana la urma. Sarutul fara a simti ceva pentru persoana sarutata nu va avea efecte pozitive asupra celui ce se saruta. Acum, sa nu va ganditi ca eu daca nu ma simt mai bine dupa ce m-as saruta cu sotul meu, inseamna ca nu il iubesc sau ca nu este dragostea vietii mele. Pur si simplu la mine nu functioneaza asa treburile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ