Mai avem nevoie de calculatoare ?

1
16

O intrebare care poate ne-o punem toti in ultimul timp. De cand technologia telefoanelor a evoluat asa de mult, poate uni dintre noi nici macar nu am mai pornit calculatorul, exceptand gameri care sa fim seriosi, isi petrec toata viata in fata calculatorului fiind exclusi de o viata sociala de multe ori.

Si ca sa revenim la subiect, atunci cand ai posibilitatea sa folosesti facebook-ul, myspace, youtube si multe alte aplicatii si site-uri direct pe telefonul mobil, calculatorul este practic invechit si fara folos. Bineinteles ca am putea sa accesam aceste site-uri si de pe laptop, dar pana la urma si laptop-ul este un calculator mai mic care necesita incarcare permanenta deoarece fara a fi pus la o sursa de curent de 2.20 el se inchide in mai putin de 40 de minute.

In timp ce calculatorul are nevoie permanenta de un antivirus, trebuie mereu sa astepti pana se porneste, pana intri pe facebook si sa nu mai spun ca necesita o instalare de windows cel putin odata la 2 luni ca sa functioneze in paramentri normali si sa nu ai nici o problema cu acesta. Par multe de facut numai cand le enumeri pe lista, sa nu mai spunem ca nu oricine stie sa instaleze un windows. Telefonul este exclus de asfel de activitati care te solicita mai mult psihic, cu ajutorul unui smartphone cu wi-fi si o conexiune wirless pe care ti-o pot instalat orice distribuitor de internet cu ajutorul unui router poti naviga fara limite pe orice iti doresti in timp ce iti bei cafeaua, stand intins comod in pat si evitand acea pozitie nefireasca cu spatele indoit pe scaun.

Asadar daca folositi calculatorul doar pentru a naviga pe internet si sa ascultati muzica, este timpul sa gasiti o cutie destul de mare si sa il impachetati frumos. De aici puteti ori sa-l vindeti pentru a va cumpara un telefon mai performant sau unul nou, in caz ca nu aveti unul sau puteti sa-l tineti in dulap si daca veti avea vreodata nevoie de el sa-l scoateti de acolo. Parca arata mai frumos o camera fara unitatea pc care ocupa un spatiu destul de mare impreuna cu monitorul.

1 COMENTARIU

  1. O intrebare foarte buna, dar acum sa ne gandim putin, parca tehnologia asta a evoluat foarte mult, insa daca ne gandim putin a evoluat putin cam prea mult, si eu consider ca de multe chestii nu ne era chiar atat de mare nevoie. Eu ma gandesc astfel, inainte nu erau smart-tv-urile si ne era foarte bine, acum ca au aparut ele parca mai rau ne este, pentru ca ne dorim, vedem ca nu ne permitem, si renuntam sa ne luam o masina pentru un tv, ceea ce este chiar o rusine. Eu unul fara laptop-ul meu nu as traii, dar nici fara tel, dar eu lucrez cu ele, cand un pusti sta si arata la gagici cum isi face el poze in fundul gol dupa duss si chestia asta o intalnim si la femei.

LĂSAȚI UN MESAJ