Mai bătrân cu un an !!!

37
11

Ziua asta e un fior pentru mine, simt că îmbătrânesc, că mă maturizez, că nu mai am aceeaşi mentalitate pe care o aveam acum un an, făceam diverse lucruri fără să gândesc dacă e bine sau nu, acum parcă nu mai e aşa, nu vreau să mai greşesc şi chiar dacă se mai întâmplă (e omenesc) încerc să îmi asum responsabilităţi şi să învăţ din greşeli.

Am început să mă gândesc la viitor, deşi nu vreau asta, vreau să rămân ca şi acum, tânăr, copil cu multe vise. O schimbare care vine în viaţa fiecăruia la o anumită vârstă, adolescenţa la cel mai cert mod cu putinţă. In fine, astăzi am împlinit 16 ani, sunt încă tânăr nu? Da sunt tânăr, adolescent, prefer să nu îmi mai spun copil pentru că deja am început să trag concluzii despre viaţă, sistem şi modul de trăi. Cred că 16 ani e vârsta potrivită pentru o maturizare severă, asta am observat la mine.

O perioadă de tranziţie în viaţa mea, trecerea de la copilărie la adolescenţă. Asta simt, sistemul în care trăim ne obligă să ne luăm viaţa în mâini şi să învăţăm să ne descurcăm singuri. Cred că m-am lungit cam mult cu asta, sper că a-ţi înţeles mesajul. Sper să dau dovadă de maturitate în ceea ce zic şi în ceea ce fac deşi uneori copilul din mine o să vrea să iasă la suprafaţă.

La mulţi ani mie!!!

37 COMENTARII

 1. No LA MULTI ANI, sa fi sanatos, sa-ti continui studiile si in ultimul rand, sa-ti continui si activitatea in blogosfera. Ai o viata inainte si nu ar fi cazul sa-ti neglijezi studiile pentru „blog”, le poti face in paralel desigur.

  Toate cele bune si sa ne suni la majorat :) (Daca nu vine 2012) :) Glumeam!

 2. In primul rand LA MULTI ANI!
  In al 2-lea rand… de-abia acum esti la inceput de drum… wtf! cum naiba sa imbatranesti? Pai eu la 28 de ani ce-ar trebui sa fac? Alt+F4 ?

 3. La multi ani ! Sa fii sanatos si vesel !
  Cat despre maturizare, e bine ca ti-o doresti, dar ai grija sa nu alungi cu totul copilul din tine. Cand pierzi sufletul de copil, pierzi multe bucurii.

 4. La multi ani cu putina intarziere!! Nu mai apuc sa trec zilnic pe la toti, dar de acum inainte mai las si comentarii ca sa vada lumea ca ii citesc :)
   
  Sa ai parte numai de succese si impliniri in viata!

LĂSAȚI UN MESAJ