Mai închiriază cineva maşini în România?

32
27

Că mă gândesc şi eu. De când cu programul rabla(bla) orice român care are o rablă (Dacie) în curte sau în faţa blocului vrea să îşi ia o rablă maşină nouă şi nu prea mai închiriază maşini pentru că cred ei, nu ar fi benefic. Bine înţeles depinde şi unde faci închirieri auto pentru că nu toate firmele oferă ce vrea românul de rând.

Noroc cu internetul ăsta, el ne salvează şi aici. La un search pe google, închirieri maşini a avut aproximativ 2.060.000 de rezultate. Dar din atâtea rezultate cum ştim ce firmă ar îndeplini măcar condiţia preţului mic? Simplu căutaţi pe oraşul în care locuiţi pentru a vă deplasa mai uşor să luaţi maşina, penibil să comanzi la o firmă din Arad şi să fii din Iaşi, nu râdeţi că se mai întâmplă şi aşa ceva.

De exemplu site-ul de închirieri maşini www.car-renters.ro vă pune la dispoziţie o căutare de oferte în oraşele Cluj, Bucureşti şi Timişoara, momentan.

Închirierile de maşini sunt foarte benefice pentru cei care vin din afară ţării pentru o perioadă scurtă de timp şi nu şi-au permis să vină cu maşină de acolo dar au nevoie de o maşină aici. Acuma mă întreb dacă mai închiriază cineva maşină?

32 COMENTARII

 1. Logic…Poate suntem noi cu 50 de ani in urma cu civilizatia insa romanu’ e inventiv…Bineinteles prin intermediul unei firme autorizate poti inchiria o masina…asta doar daca o mai vrei inapoi:))…La cati nebuni sunt in tara asta zic eu ca ar fi una dintre cele mai proaste investitii pe care le-as face ca investitor.

 2. Chiar astazi vorbeam cu taicamiu despre inchirieri masini si mi-a spus ca aici in brasov, o masina acceptabila se poate inchiria cu 24 de euro 24 de ore, ceea ce nu mi se pare foarte mult.

 3. Din cate stiu e cam scump sa inchiriezi o masina…cel putin in Romania.

  Eu am masina personala asa ca nu-mi bat capul.

  P.S Modifica in dreapta la „Sposori”

 4. Turistii se folosesc de serviciul destul de des.

  Sau mai stiu o firma din Buc care atunci cand tb sa plece in delegatie la Timisoara de exemplu se duc cu avionul si acolo isi inchiriaza masina… Dar totul tine de bani. Daca timpul tau este mai pretios decat banii dati… de ce nu.

  Ps: Scoate captcha pls :)

 5. Salut! Bre, nu-l mai baga in seama pe perfu…ca nu rezolvi nimic. Nu vezi ca are probleme la etaj? Da-l in futere :-) (sa stergi comentariul asta, scuze de off-topic)

 6. De ce sa merg cu Mertzanul meu la tara la Oltenia cand pot sa dau doua bulioane si sa merg cu o masina inchiriata? mai bine o sparg in gropi pe a lui, nu pe a mea. ca daca am mertzan am si bani de inchiriat.

LĂSAȚI UN MESAJ