Masini, impuscaturi si multa actiune in jocurile online

0
6

Lumea jocurilor special create pentru calculator a fost asaltata de numarul impresionant de aplicatii in cadrul carora actiunea si adrenalina sunt pastrate la cote inalte gratie impuscaturilor de la tot pasul. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care jocuri precum Counter Strike, Crisis, Call of Duty, etc. au avut o mare priza la public, multi fiind aceia care au impanzit salile de internet pentru un joc in retea. E adevarat, in zilele noastre sunt din ce in ce mai rare cazurile in care utilizatorii prefera sa faca „full night”, majoritatea dispunand acasa de aparatura necesara si de conexiunea la internet aferenta.

Printre noi, insa, se mai gasesc si nostalgici ai respectivelor vremuri, care mai cercetam internetul rareori si dam peste jocuri cu impuscaturi dezvoltate in flash. Cu un ochi radem, cu altul plangem; tehnologia a avansat intr-atat de mult incat putem avea la cheremul nostru orice joc dorim. Iar in caz ca aspectul financiar nu reprezinta o adevarata problema, putem spune fara niciun fel de rezerva ca si gadgeturile ne sunt la indemana. Astfel putem rula pe telefon aplicatii ce nu porneau in mod normal nici pe un calculator de aproximativ 20 kg, in conditiile in care industria jocurilor s-a dezvoltat foarte mult, cot la cot cu tehnologia.

Astazi putem vorbi intr-un mod cat se poate de deschis si despre acele jocuri online prezente pe tot mai multe siteuri, accesibile tuturor si gratuite. Putem apela la ele fara grija unor costuri suplimentare si profita la maximum de distractia oferita, cu atat mai mult cu cat targetul lor include utilizatori de toate varstele, fara niciun fel de discriminare. Copiii pot opta pentru jocuri cu masini sau impuscaturi, adolescentii pentru jocuri de imbracat, iubitorii sporturilor pentru jocurile ce apartin categoriei respective, in timp ce adultii se pot bucura oricand de jocurile logice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ