Meciuri live

0
21

Mereu mi-au placut meciurile la care m-am uitat cu prietenii si nu singur deoarece sincer ma plictisesc cand sunt singur, nu pot urmari un meci intreg poate doar meciuri live pe internet deoarece la calculator stau mult mai mult decat la tv si uit cum trece timpul. Imi plac meciurile la terase vara cu bere rece si multa lume ce se agita din cauza meciului.

Insa, ma gandesc inca sa urmaresc fotbal online , comod fara nici-un stres cu o doza de bere si ceva de rontait, nimeni nu tipa cand adversarii sau preferatii dau gol si in plus poti sa iti rezolvi si alte treburi cand esti online. Totul este gratis si confortabil, meciul Dinamo-Steaua l-am urmarit online si m-am simtit bine urmarindu-l mai ales ca Dinamo, echipa mea de suflet a castigat.

Fotbalul este un sport de echipa inventat acum peste 2000 de ani. Da, fie ca ma credeti sau nu, se presupune ca in China s-a dezvoltat pentru prima data acest sport.

De atunci si pana in zilele noastra, zeci de mii de recorduri au fost inregistrate in cazul acestui sport. De exemplu, in anul 2001, FIFA declara ca sunt peste 200 de tari de pe intregul glob unde peste 240 milioane de oameni joaca fotbal.

Cunoscut drept sport rege in foarte multe tari, fotbalul este un sport facil de practicat pentru aproape oricine intrucat cerintele de echipament sunt minime. Astfel, oricine cu o minge si o pereche de ghete poate strange in jurul lui o echipa si poate incepe sa joace fotbal.

Regulile dupa care astazi se joaca fotbal au fost inventate in anul 1863 in Anglia de catre The Football Association. Globul de aur a fost folosit pentru prima data in cadrul Campionatului Mondial din anul 2002, competitie ce s-a tinut in Coreea de Sud-Japonia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ