Media Molecule nu au noutati pentru E3

1
31

Creatorul jocului LittleBigPlanet, Media Molecule nu va afisa nimic la evenimentul E3 2014, de saptamana viitoare, studioul britanica a anuntat acest lucru astazi pe Twitter. Cu toate acestea, nu putem spune ca, compania nu este ocupata. De fapt, studioul sustine ca nu va mai dura prea mult timp pana cand vor fi pregatiti sa vorbeasca despre urmatorul lor proiect.

Deja stim ca cei de la Media Molecule, muncesc la un joc de Playstation 4 neanuntat, dar este posibil ca studioul sa aiba un alt proiect in dezvoltare de asemenea. Studioul nu a anuntat nici o data cand vor dezvalui urmatorul lor joc.

Desi Media Molecule nu va avea nimic de afisat la evenimentul E3 de saptamana viitoare, studioul a spus ca este cumva constient de planurile celor de la Sony pentru show, si spune ca vom primi surprize. Cei de la studio spun ca ceea ce au auzit saptamana viitoare, vom fi cu totii captivati de acest lucru.

Ultimul joc al celor de la Media Molecule, a fost jocul exclusiv pentru Playstation Vita din anul 2013, titlul de aventura cu tema de hartie, Terraway. Producatorul a afisat o demonstratie de tehnologie salbatica la evenimentul de dezvaluire al consolei Playstation 4 din Februarie 2013, dar nu se stie clar daca este vorba despre un joc.

Evenimentul E3 2014, are loc de pe 10 pana pe 12 Iunie, desi luni, pe 9 Iunie, se asteapta sa fie cea mai ocupata zi pentru noutati. Aceasta este ziua cand companiile mari de jocuri, precum Microsoft, Electronic Arts, Ubisoft si Sony vor tine conferintele de presa.

Eu, unul astept cu nerabdare sa vad ce spun toti marii producatori, ce jocuri vor dezvalui, ce planuri au pentru viitor, dar si pentru ce platforme vor fi anuntate jocurile. De aceea, o sa urmaresc cu mare atentie noutatile ce au legatura cu evenimentul pentru a fi informat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ