Metode sigure de a face bani pe internet

22
19

1) Google Adsense – este reţeaua Google de servire de reclame pay per click. Plata se face pe click, adică pentru fiecare click primit pe reclamă iţi intră bani în cont.

2) Adbrite – program pay per click (funcţionează ca şi Google Adsense). Plătesc la 2 luni prin cec, sumă minimă 25$.

3) Kontera – introduce automat linkuri pe cuvinte cheie, (aşteaptă-te la caştiguri pe o perioada lungă)

4) Value Click Media – Sistem CPM – plata pe mia de afişări. Sistemul CPM este cel mai folosit sistem la noi (bannerele acelea de le vezi pe toate siteurile mari). Acest lucru inseamnă că la 1000 de afişari eşti plătit cu o sumă de bani.

5) Text Link Ads – vanzare de linkuri. Dacă ai un blog stabil cu un Page Rank mare poţi câştiga bani buni. Atenţie: dacă nu maschezi link-urile astfel încat Google să nu-şi dea seama că sunt platite, rişti să primeşti penalizări.

Sursă>>> Ghidul bani pe net.

22 COMENTARII

 1. articolul nu isi are rostul pe blogul tau ;)
  alti jdemii de bloggari au scris asta :-J
  plus ca te chinui degeaba cu ele ca le aduci bani tot lor, pe tine te ia in ras cu cativa centi si te miri :)
  vai cati bani am facut :)

 2. Nu am nevoie sa fac bani din blog sau de pe net :-s !! Daca vroiam sincer pana acum apelam la multe metode, dar nu sunt asa mare blogger, poate cand o sa cresc mai mare da !

  • Gina, nici eu nu vreau sa ma gandesc la asta!Insa cand nu mi-e bine, vrand nenravd ma gandesc la moarte.Traiesc si eu clipa, aceasta e o metoda de supravietuire, traire Dumnezeu s-o ierte pe Amy!Oare a dorit sa moara?

 3. Singura modalitate care intr-adevar merita este negocierea directa cu clientul. Eu doar așa am făcut câte ceva. Celelalte… nu prea se rentează decât daca ai câteva mii de vizitatori unici pe zi.

 4. nu am incercat nici-o metoda din astea pe care le-ai spus tu, eu folosesc adf.ly si castig cam… 50-60 dolari lunar, acum depinde si daca stii cum sa te folosesti de asta :)

 5. Bani din blog? Poate sa ai 20000 de vizitatori pe zi, asa da.
  Pe un blog am avut cateva mii zilnici si am castigat intr-o luna de la Adsense fix 4Euro. Adica slab, foarte slab. Si Adsense este cea mai serioasa firma de profil. Ar mai fi si 2parale dar acolo trebuie sa fii pe nisa pentru a castiga ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ