Minciuni pe care ti le-a spus

0
10
minciuni barbati
minciuni barbati

Atunci cand l-ai intrebat daca te-a inselat vreodata, daca se gandeste la tine atunci cand se baga la somn sau daca considera pe vreuna dintre prietenele tale mai sexy decat tine, cu siguranta te-a si mintit pentru ca sta in natura lui sa nu recunoasca pe loc ceva care l-ar pune intr-o situatie jenanta sau chiar rea in fata ta.

Barbatii sunt asa facuti intrucat sa simta o gramada de lucruri, dar sa nu dezvaluie pe loc ceea ce simt cu adevarat pentru a se proteja sau pentru a nu fi pusi in situatii mai neplacute, pentru ca deh, sunt barbati. Si cu toate astea, ei mint, si inseala, si fac mii de alte lucruri urate care ne deranjeaza pe noi.

Situatii in care ne mint exista in fiecare zi iar unele dintre acestea sunt si de felul urmatoarelor. Atunci cand l-ai intrebat daca ceea ce gatesti tu este mai bun decat ceea ce gateste mama lui, cu siguranta ca te-a mintit, pentru ca nu te va pune intr-o situatie neplacuta intrucat sa zica de mancarea ta ca este mai rea sau ca nu ti-a iesit exact cum ii iesea mamei lui.

Aceasta este, de fapt, o intrebare pe care doar psihopatii ar adresa-o vreodata. El ar putea sa-ti iubeasca gatitul si felul in care prepari mancarea. Poate fi, in mod obiectiv, cea mai buna mancare gustat de el vreodata. Oricum, nimic nu va bate vreodata felul in care gateste mama lui si sentimentele si emotiile asociate cu felurile de mancare pe care i legatea aceasta in copilarie sau in tinerete.

Atunci cand l-ai acuzat ca nu ii place de familia ta iar te-a mintit mai mult ca sigur. Glumesti cu asa ceva? El iti iubeste mama chiar mai mult decat propria mama! (si isi incruciseaza degetele pe sub masa).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ