Miss piranda mea 2011

26
16

Mno, scuze că v-am zis că renunţ la blog doua săptămâni, din motive personale. Dar o să aplic de duminică pauza pentru că week-end-ul ăsta am ceva de zis.

Cred că aţi auzit/văzut la tv despre miss piranda 2011, o mare prostie televizată şi comentată aiurea, pentru că ne place să promovăm prostia la televizor. O adunătură de negri care cântă „iii” şi „aăâiiiîî” în continuu şi care fac bani pentru că ţipă în microfoane pe la nunţi/botezuri.

De această promovare se bucură şi tuciuriul de la Caransebeş, un puşti anti talent care face pe vedeta că ştie a cânta. Dar defapt el este un analfabet şi un agramat care nu are nici-o legătură cu muzica. Anul acesta am văzut că o să dea şi el din gura la miss piranda. Nu ştiu dece, poate pentru amuzamentul celor de acolo.

Cică şi copilul ăla Babi Minunatu’ o să cânte acolo. Şi ăsta un copil care a uitat că se ducea cu oile şi mânca mure de pe canalele câmpului, că tot îmi povestea un amic care a fost în avion cu el când o venit iarna trecută din Italia, avea numai figuri şi nu îi convenea nimic din ce i se oferea.

Cam atât am avut de zis despre miss piranda, care umblă prin pieţe zicând „ţigări, ţigări, ţigări” şi care te înjură dacă nu dai bani la boraci lor de la colţu’ străzii care stau cu mâna întinsă, aşteptând un trai mai bun…pentru părinţii lor.

A nu se înţelege că sunt rasist doar că NU ÎMI PLAC ŢIGANII !!!

26 COMENTARII

  1. Nhohh moo… si iaca asa Cei fara abecedar:)) ajung sa te conduca:P
    Sunt multi Romani de moda veche:)) sau romani cu 2 RR :)) care stiu alfabetul de la tastatura:)) sau si ala e mult:))

  2. Ai dreptate,este o porcarie si nu stiu daca intereseaza pe cineva concursul Miss Piranda(unii oameni au lucruri mai importante de facut).Sunt de acord cu Al11n nu prea gasesti tigani de treaba.

  3. Să şti că am cunoscut şi ţigani mult mai educaţi ca români şi mult mai curaţi în toate privinţele. Însă mai există şi rebuturi , cum şi la români mai există.

LĂSAȚI UN MESAJ