Mituri frecvente despre videochat

0
57
marirea sanilor

Suntem obisnuiti sa punem etichete pe anumite aspecte ale vietii. La ce te gandesti prima data cand spui videochat? La acele femei saracele care au facut un compromis cu propria viata? La cele care au uitat de pudoare si de secrete intime? Asta este de fapt o mare greseala si mai degraba un mit. Pentru a evita sa mai facem confuzii de acest gen iata cateva mituri despre acest subiect care ar trebui explicate.

La videochat se lucreaza nud

Fals. La videochat se lucreaza in fata camerei, nud sau nu. De fapt fiecare model in parte are optiunea de a alege intre profilul adult si non adult. Pentru cei care inca nu stiu despre asta videochatul se refera la conversatii online, in mare parte.

La videochat lucreaza numai femei singure

Fals. Indiferent ce statut au fetele, de la a fi singure sau nu, de la a fi incepatoare sau nu se accepta orice nivel. Pana la urma nici nu ar trebui sa fie o problema asta pentru ca suna a discriminare.

Videochatul inseamna sa lucrezi numai noaptea.

Asociem ideea in sine de intimitate poate cu ideea noptii. Doar ca nu are nicio legatura una cu alta sa ca munca in sine la videochat se poate desfasura la orice ora  din zi sau din noapte. Acolo unde studioul este dotat ca la carte se pare ca exista si sansa de a se lucra in ture complete de 8 ore spre exemplu, fie noaptea, dupa masa, dupa bunul plac.

Desigur, sunt exceptii, cazuri si cazuri. Daca intrebam la Studio20 videochat descoperim ca intr-un astfel de mediu se lucreaza cu standarde si nu oricum. Se lucreaza la un nivel la care sa depaseasca ceea ce tine de clasic si banal. Cu alte cuvinte se ofera si o locatie deosebita, camere atat de deosebit aranjate, camere spectaculoase. Pe langa salariile enorm de mari pentru piata din Romania mai exista si partea legala de care nu se fereste nimeni sa vorbeasca. Si uite asa spulberam si un alt mit ce tinea de faptul ca la videochat se lucreaza fara contract. Este total gresit acest concept, ba chiar exista contract cu toate normele legale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ