Moda pantofi in primavara anului 2011

1
11

Daca e sa vorbim despre pantofi  de dama in primavara anului 2012, va trebui sa urmarim cele mai mari case de moda si sa observam cam care sunt tendintele in domeniu. Se pare in primul rand ca noul sezon, va scoate in evidenta pantofii cu toc nu foarte inalt ci cu toc ascutit. Aceasta serie, se pliaza pe toate cele trei linii vestimentare, casual, office sau elegante. Astfel, cel putin in primavara anului 2012 nu va trebui sa va faceti griji in legatura cu ce pantofi primavara sa purtati.

Deasemenea, se asteapta ca pantofii ce vor sparge toate clasamentele in acest domeniu, sa fie pantofii cu bereta, imprimeu si varf ascutit. Deasemenea, tocul acestora nu trebuie sa fie lung ci mai degraba sa se apropie mediu-mic. Tot in tendintele preconizate pentru primavara anului 2012, intalnim pantofi de dama din colectiile retro si vintage. Se pare ca si aceste modele vor fi in topuri. Ce le face speciale? Ei bine, pe majoritate din ele, imprimeurile care in ultimii ani, au reusit sa se impuna.

Deasemenea, tot in categoria pantofilor vintage, amintim ca imprimeurile ce se poarta sunt in marea lor parte modele florale stilizate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ