Modelele personajelor refacute in World of Warcraft

0
58

World of Warcraft model personajBlizzard Entertainment a lansat primele imagini a modelului de personaj barbat uman refacut pe care il veti regasi in MMO-ul World of Warcraft, atunci cand expansion-ul Warlords of Draenor va fi lansat in aceasta toamna. Modelul barbatesc de rasa umana actual al jocului a primit o cantitate mare de criticism pentru proportiile sale ciudate si geometria fetei, dar toate acestea au fost reparate, dupa cum spun cei de la Blizzard intr-un post de pe website-ul lor.

Directorul de arta World of Warcraft, Chris Robinson, scrie ca au avut grija sa se asigure ca nu schimba prea mult in asa fel incat sa arate ca ceva la care nu va asteptati, in timp ce a corectat anumite probleme grosolane. Acestia spera ca ne bucuram de rezultate.

Scopul general al celor de la Blizzard pentru refacerea modelului personajelor este pentru a onora stilul original, in acelasi timp stimuland fidelitatea si corectand problemele cu design-urile din trecut. Personal, cred ca barbatul uman arata ca o forma umana a lui Shrek din filmul Shrek 2. Insa nu inseamna ca este un lucru rau.

Toate cele 8 rase jucabile originale din World of Warcraft, de asemenea si Draenei si Blood Elves, vor primi o refacere a modelului personajelor in expansionul ce urmeaza sa apara Warlords of Draenor. Cu toate acestea, nu este clar ce rase vor fi disponibile cand expansionul se lanseaza mai tarziu anul acesta. Faptul ca noile modele au mai multe poligoane si efecte de animatii ar putea insemna ca vei avea nevoie de un PC mai bun pentru a rula World of Warcraft in viitor, dar Blizzard nu este sigur despre acest lucru inca.

Blizzard a eliberat deja rendere a versiunilor refacute a Orcilor, Taurenilor, Draeneilor si Night Elfilor, de asemenea si femela om. Dupa ultimele numaratori a celor de la Blizzard, World of Warcraft are 7.6 milioane de abonati.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ