Moduri de organizare a produselor din baie

0
42
organizare cosmetice baie
organizare cosmetice baie

Ofera-i baii tale si masutei tale de toaleta totodata o alta infatisare, mai proaspata si mai chic cu ajutorul acestor idei creative si practice. Ce alte modalitati mai bune cunosti prin care ai putea sa iti organizezi si sa te ocupi de bunul aspect al lucrurilor tale personale, altele decat utilizarea unor lucruri din exterior ce te-ar putea ajuta sa iti tii in ordine toate acele accesorii si produse de cosmetica indispensabile?

Foloseste-te de tavite speciale pentru tinut lucruri speciale pentru baie si de make-up si hairstyling. Amplaseaza-ti sticlele de parfum, apele de colonie, si cremele de corp si de toate felurile pe o tavita speciala si vintage in culorile in care ti-ai decorat baia. Va arata ca si cum le-ai pune la vedere si pentru altii, ca la magazin, insa se va vedea dragut si iti va veni mult mai usor sa le folosesti si sa le iei atunci cand ai nevoie de acolo.

Adauga o pata de culoare peretului de la baie si in acelasi timp fa in asa fel incat produsele indispensabile din baie sa iti fie mai la indemana mereu cand ai nevoie de acestea. Foloseste-te de rafturi si de etajere pentru a-ti organiza produsele esentiale din baie si de pe masuta de toaleta, care stau destul de rasfirate peste tot.

Foloseste mai multe rafturi pentru a face pentru fiecare tip de produse in parte locul lor special si alege mereu doar ceea ce crezi ca se potriveste baii, ca sa nu dea ca nuca in perete. Daca ai si accesorii multe: cercei, lantisoare, inele si bratari, poti sa le organizezi pe fiecare in parte cu ajutorul unor cutii si sacusori speciali pentru asemenea bijuterii.

Bijuteriile de zi cu zi se pot pierde atunci cand nu ai un loc special in care sa le depozitezi si in care sa le lasi fara sa uiti de ele. Asadar, ia in calcul toate acele cutii si seifuri sau cufarase primite in dar sau cumparate din tari straine, pentru a-ti tine bijuteriile si accesoriile in siguranta.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ