Motive pentru care sa ai o planta la birou

0
41

Se stie ca plantele verzi si florile de toate felurile pot aduce doar beneficii in cazul unei vieti mai linistite, mai aerisite, mai calme si mai placute, insa de asemenea plantele verzi pe care alegem sa le punem in casele noastre sau pe terasele noastre ne pot face sa fim si mai productivi, sa avem o minte mai aerisita si sa fim mai relaxati decat am fi fara ajutorul unor asemenea elemente naturale.

Plantele verzi si plantele cu flori colorate pot ajuta la decorarea camerelor unei locuinte, pot contribui la o estetica mai plina de viata si de culoare a interioarelor unor imobile sau din contra, la infrumusetarea si inveselirea unor spatii exterioare mai sobre, mai lipsite de culoare si vitalitate si pentru a le oferi viata si suflare.

Cum spuneam, rolul plantelor verzi si cu flori nu este doar de a infrumuseta o incapere si de a-i conferi un aspect mai pline de culoare si de viata, ci si de a improspata aerul de respirat dintr-o incapere, de aceea este indicat sa ai una sau mai multe plante verzi in camera in care stai sau in biroul in care lucrezi pentru ca numai bine iti poate face o asemenea verdeata.

Aerul se oxigneaza mai bine, este mai respirabil si mai prospat iar mintea iti va fi mai limpede si mai clara in urma respirarii unui aer intretinut cum se cuvine de emiterea de oxigen a plantelor verzi din incapere. De asemenea, o asemenea planta nu numai ca ofera beneficii pentru sanatate persoanelor care se afla in imediata apropiere a acestora, dar si infrumuseteaza, lumineaza si improspateaza atmosfera care te inconjoara.

Te poti concentra mai usor si inspiratia te poate napadi mai repede daca vei avea in preajma o planta verde sau cu floori care sa iti insenineze ziua si sa iti ofere toate beneficiile ei minunate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ