Motive pentru punerea carierei pe primul plan

0
15
motive cariera prim plan
motive cariera prim plan

O prietena de a mea a dat nastere unui copil la varsta de 18 ani. Nu, nu a fost vorba despre o sarcina neasteptata, ea doar a vrut sa aiba un copil cat mai repede. Insa, sincer, nu pot intelege cum poti face un copil si cum te poti ingriji de acesta daca tu nici macar de tine insati nu poti avea grija cuvenita? In mod normal, stilul nostru de viata si perceptiile asupra vietii difera atunci cand avem varsta de 20 de ani si varsta de 30 de ani.

O persoana are parte de cele mai importante schimbari in viata in timpul acestor perioade. Atunci cand ai 20 de ani te gandesti la petrecrei, calatorii, intalniri romantice si la educatia ta. Toate aceste lucruri iti ofera o experienta nepretuita si te tranforma intr-o persoana capabila si cu o personalitate dominanta.

Nu sunt psiholog, insa imi dau seama destul de bine ca nu sunt pregatita inca sa am un copil si o familie a mea. Realizez ca nu mai sunt acea fetita care se plangea foarte des si care vorbea prea mult, insa nu este indeajuns sa-mi incetez viata de persoana singura. Am nevoie de stabilitate finaciara in primul rand.

Evident, vreau sa le asigur copiilor mei o educatie aleasa, conditii bune de viata si o viata cat mai prospera. Poti face asta foarte greu atunci cand ai fosr 20 de ani. O viata de una singura iti ofera sansa sa pui deoparte bani, sa-ti iei o masina, o casa si orice altceva iti doresti sa cumperi.

Un alt lucru cu care ar trebui sa fii 100% sigura este logodnicul tau sau el cu care vrei sa te casatoresti. A te intalni cu cineva doar de cateva luni nu este un motiv suficient pentru a-l vrea de sot si pentru a-l considera cel mai potrivit pentru asta.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ