Motive pentru tradare in cuplu

0
27
tradare cuplu
tradare cuplu

La o anumita varsta, barbatii incep sa simta ca au anumite responsabilitati iar daca ii vei lipsi de aceste lucruri, atunci se vor indeparta de noi, femeile. Aceste lucruri pot veni cu niste visuri de o viata care se doresc a fi indeplinite cum ar fi obtinerea unui job stabil sau de a renunta la un joc care nu il mai face fericit si il deprima chiar.

Chiar daca poate fi foarte important pentru ca el inca sa reziste acolo si sa lucreze pe acea pozitie, asta nu inseamna ca trebuie sa renunte la visele lui legate de un job de vis sau de o viata ideala in alta parte. Arata-i ca ii sprijini visele prin cumpararea de materiale pentru crearea unui panou de viziuni si visuri impreuna, unul cu celalalt.

O simpla panza sau tabla de carton, niste lipici, foarfeci si ceva reviste, sunt exact materialele decare aveti nevoie. Cuvintele motivationale si imaginile frumoase la care aderati  in ceea ce priveste viata impreuna, planuri de viitor, scopuri si cuvinte cu inteles  pentru voi si lipiti-le pe acea tabla impreuna.

Nu spun ca a scapa de responsabilitate este singurul motiv pentru inselat din partea barbatilor, insa dupa varsta de 20 de ani, multi masculi se simt presati de familie si de societate  de a se pune la casa lor, sa se aseze la un loc si sa devina stabili, cu picioarele pe pamant. Nimic nu face un om sa doreasca sa scape de responsabilitate mai mult decat presiunea societatii si a celor din jur. Ar trebui sa-i luam mai usor si s-o lasam si noi mai moale, pentru ca intr-un fel ii impingem la rele.

Cunoastem multi barbati care se scuza si zic ca nu inseala la fel ca femeile si este adevarat, de vreme ce cu totii avem diferite definitii pentru inselat. Atunci cand tragi linie tu in ceea ce priveste inselatul, poate sa nu fie si linia pe care o trage el in ceea ce priveste inselatul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ