Mozilla 9 pentru telefoanele cu Android

1
7

Acum cateva zile s-a lansat  Mozilla Firefox 9 pentru PC, iata ca cei de la mozilla sunt activi permanent si la cateva zile au lansat si varianta petru telefoanele cu sistem de operare Android. Schimbari majore se regasesc asupra interfetei de utilizator, tab-urile fiind mutate in partea stanga a ecranului fiind si sub forma de miniaturi. Meniul este ascuns cand nu il folosim astfel economisim spatiu pretios pentru afisarea paginii curente.

Meniul „Action Bar” ofera acces la optiunile de configurare, componente Add-in, lista de download, colecţia de fisiere bookmark, butoanele back/forward si alte facilitati. De asemenea, de acum putem salva bookmark-uri pentru paginile vizitate direct in Home Screen-ul Android, folosind gesturi rapide.

Firefox 9 Android are suport pentru tehnologiile HTML 5, astfel  putem avea activitati mai variate folosind camera foto prezenta pe majoritatea dispozitivelor Android. Spre exemplu, vom putea face poze pe care sa le incarcam direct in pagina de profil a retelei de socializare, scana coduri de bare pentru obtinerea de informatii despre diverse produse si servicii.

Un mic filmulet demonstrativ:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ