Muzica adevarata nu trebuie uitata !

2
13

Bun venit dragi prieteni la un nou articol pe site-ul val33ntyn.info . Iata un prin articol legat de latino, de muzica in general, si genurile muzicale. Muzica este ceva nedescris, fiind muzician de peste 8 ani, am inceput sa simt muzica si sa o traiesc fiecare moment. Nu pot descrie acel moment al muzicii, este o stare care multi nu o inteleg, trairea muzicii este un lucru extraordinar, ceva de nedescris. Lumea a ajuns la o categorie, in care muzica de tip manele este foarte populata. Ce pot spune este ca muzica de tip manea este practicata in special de rromi. Florin Salam care toti il jignesc, este un cantaret foarte bun, si spun asta in calitate de muzician si cantaret de muzica clasica, muzica de petrecere, muzica romantica, si de divertisment.

Muzica este totul pentru mine, insa se pare ca pentru alte persoane muzica nu este deloc ceva frumos. Eu personal, ma exprim prin muzica, absolut tot ce fac, pana si cand sunt suparat, cant o melodie de tristete, de jale, iar cand sunt foarte vesel apelez la o muzica de tip petrecere.
Acum ceva timp am fost la un botez, cu o muzica superba si o atmosfera pe placul tuturor. Muzica latino a fost si este una dintre preferatele mele, si a persoanelor participante la un eveniment, la o nunta sau botez.

Este destul de usor de dansat, insa sunt si miscari care poate face acest dans foarte complicat, fiecare poate dansa latino in stilul lui. Ce pot spune este ca la acel botez, patronul a interzis pur si simplu manelele. Am apreciat acest lucru la maxim, nu va pot spune cat de fericit eram ca sunt persoane care procedeaza asa. Ideea este ca acel patron pe mine m-a surprins, si poate si pe alte zeci de persoane, care l-au recomandat si a avut un numar mare de clienteala. Chiar daca manelele au inceput sa conduca muzica, mai suntsi persoane care apreciaza muzica adevarata, insa nu prea multa. Este o diferenta enorma intre evenimentele organizate la un restaurant in oras, si cele organizate in SAT, la SALON. Modul de organizare si armosfera sunt diferite, pana si muzica este diferita. Eu personal as prefera muzica de la sat, de la tara, decat cea de la oras, pentru simplu fapt ca este mult mai frumoasa, si mai ritmica. Oamenii de la oras prefera muzica usoara veche, muzica de petrecere mai lenta, si bluess-uri la maxim, abolut cat se poate.

Un lucru care nu l-as scoate din repertoriu unui eveniment, il reprezinta muzica latino. Muzica Latino este cantata pe un ritm frumos, saltaret, dar in acelas timp si placut. Nu este greu de dansat, iar pentru cei profesionisti exista pasi de dans mult mai complicat.

Puteti apela la o scoala de dans in cazul in care doriti sa invatati sa dansati pe muzica latino. In momentul in care ajungeti sa fiti mireasa sau mire, este foarte important sa stiti pasii. In cazul in care doriti sa invatati sa dansati puteti accesa site-ul http://www.latino-time.ro/ pentru mai multe informatii. Va multumim si va invitam in continuare sa ne accesati site-ul.

2 COMENTARII

  1. Nu sunt eu mare fan de muzica latino , dar pot afirma cu tarie ca muzica latino este chiar ok , te energizeaza si te calmeaza daca esti nervos :)

LĂSAȚI UN MESAJ