Ne plac sau nu manelele?

2
9

Hulim manelele si manelistii. Ca sunt inculti, ca nu mai stiu ce defecte au. Dar cu toate astea sunt mereu in centru atentiei. Anul asta daca am stat acasa de revelion (de, is mai pensionar) am butonat toata noaptea telecomanda. Atractia principala a fost…normal, maneaua. Oricat ne-am bate cu pumnul in piept au priza la public. Si publicul inseamna raiting si raiting-ul inseamna bani.

Ca nu au multa carte, e clar. Ca de cele mai multe ori versurile lasa de dorit, e clar. Mie personal imi place linia melodica. E ritmata si aduce buna dispozitie. Ca nu-mi plac versurile e alta poveste.

Mai grav mi s-a parut ca nu mai avem valori. Aceleasi fete vechi si fara umor: Nae Lazarescu, Vasile Murariu, Romica Tociu si Cornel Palade. Pe astia ii avem si cu astia defilam. Ca nu te amuzi la poantele lor expirate, vine din faptul ca atata pot si ei. Parca Doru Octavian Dumitru mai face spectacol, dar e mult prea putin.

In rest baza a fost etnia rroma. Damian Draghici pe TVR1, actorii din telenovela cu tigani de pe acasa tv (nu stiu cum se numeste si nici nu ma pasioneaza sa aflu) au fost pe PRO TV si aceeasi manelisti: Vali Vijelie, Adrian Minune, Sorinel Copilul de Aur etc si pe Antena1 si pe National Tv.

P.S. De ce ne batem cu pumnul in piept ca suntem culti si nu ascultam asa ceva din moment ce majoritatea asculta. Mai pe fata, mai pe ascuns? Oare asa ne place sa fim falsi? Sau poate ne plac pentru ca, majoritatea sunt plagiate?

2 COMENTARII

  1. Eu nu suport manelele si nici manelistii :))… Cand incep sa cante despre banii, femeile si valoarea … sa-i ia dracu’ :)) … si mai sunt manelele alea de tristete :))cand canta, aproape ca incep sa planga, nici nu intelegi ce spun :))

LĂSAȚI UN MESAJ