Nici pe invizibil nu mai poti sta

4
17

Tin minte ca acum cativa ani, nu multi, 1-2 ani. Era la moda ca sa zic asa sa stai pe invisible pe yahoo messenger. Nu aveai chef de cineva anume sau de toti din lista, dadeai pe invisible si gata. Problemele au aparut odata cu detectoarele ce aratau daca stai sa nu pe invizible, deasemenea iti faceau legatura cu contul de HI5 (nu stiu daca mai are cineva acum), permiteau sa ti se salveze poza de la profil, etc.

Erau total aiurea aceste detectoare, nu se putea sa nu iti zica cineva: „de ce stai pe invisibil?” sau „pe mine de ce ma ai pe invizibil?”, chiar daca pur si simplu nu aveai chef de vorba dar vroiai sa vezi cine e online si nu neaparat evitai pe cineva. Acum cateva luni, nu mai stiu exact, a aparut o stire pe internet cum ca aceste detectoare nu mai sunt functionale si ca Yahoo nu mai permitea accesul la informatiile respective.

Cred ca a fost doar o stire deoarece acum am verificat id-ul unei prietene pe Invisible Scanner .ro sa testez si surpriza, e offline cu adevarat.

4 COMENTARII

  1. eu pe messenger stau numai pe invisible si stau doar pt ca primesc notificari cand vine vreun mail, ca altfel n-as sta. pe skype stau available si acolo discut cu cine am de discutat. nu-mi mai place messengerul deloc

LĂSAȚI UN MESAJ