Noul meu proiect pentru o firma de sonorizare

2
54

Noul meu proiect pentru o firma de sonorizare se refera in primul rand, dupa cum se si aude la sonorizare, mai precis eu vreau sa ajung la un asemenea nivel, sa dau muzica si pentru vedetele care mai ajung in Buzau, sau poate chiar in toata tara. Mi-am facut o promovare destul de ok in judetul meu, si chiar am avut multi clienti, insa doresc mai intai sa imi fac firma, nu mai vreau sa lucrez la negru si sa stau cu grija ca poate vine politia si imi suspenda toata aparatura.

Deja am o colaborare cu cineva care se ocupa ca si dj, detinand si ursitoare, bineinteles ca ursitoarele alea sunt de-a dreptul fascinante, pentru ca sunt atat de urate, incat nici ca mai vreau sa le mai vad pe la vreun eveniment. Cu toate ca pretul este unul destul de mic, dar sa aduci uratele alea la botezul tau, este ceva de care nimeni nu-si doreste. Vreau sa va spun ca am avut vreo 3 evenimente, dintre care 4 botezuri, si o petrecere privata, cununie religioasa, si de atunci am mai avut cel putin 10 clienti, insa nu am vrut sa ma mai duc pe risc, pentru ca exista posibilitatea sa vina cei care se ocupa de asa zisele controale, si daca nu te gaseau in ordine, isi confisca toata aparatura, daca nu ma insel prima data nu iti facea nimic, dar pana nu iti faceai toate documentele pentru firma de sonorizare nu iti mai dadea nimic.

Vreau sa mai intru in legatura cu niste dansatori profesionisti, pentru a le arata lumii intregi, ca este foarte ok sa ajungi la o nunta si sa sti sa dansezi. un moment in care un cuplu sa danseze, pe 2-3 melodii ar fi ideal ca totul sa iasa perfect. Fosti colegi de la mine din liceu au facut dansuri sportive, balet si nu mai stiu cate denumiri de care nu imi vin in cap. Am stat si eu si am gasit, am vrut sa ma duc insa nu am mai apucat pentru ca timpul meu nu imi permite asta, la cursuri copii latino-time.ro . Ce este drept de copil am vrut sa ma duc acolo, insa nu am mai apucat pentru ca am mai facut cate o prostie, nu m-am mai tinut de cuvant fata de ai mei si bineinteles nici pana acum nu am mai apucat sa ma duc pe acolo.

Cam asta este cu dansul, insa mai putin de o luna-doua maxim, imi voi face in sfarsit si eu asa zisa firma in domeniul de Sonorizare, pentru a lucra cu tot felul de oameni, pentru diferite evenimente. Este important pentru mine sa iasa totul perfect, pentru a fi recomandat mai departe bineinteles. Despre asta este vorba, si sper ca site-ul meu sa se promoveze in cel mai scurt timp, pentru a-mi permite sa angajez si personal, ca sa imi fie munca mult mai ok.

Va multumesc pentru atentie, si astept un comentariu fata de proiectul meu, in legatura cu sonorizare, ursitoarele si un moment in care se va dansa.

2 COMENTARII

  1. Si in Targoviste sunt vreo trei astfel de firme si am observat ca lucrurile merg tot mai ok, mai ales cu ursitoarele…partea de sonorizare a mers intotdeauna bine, mai ales in vara si toamna, cand sunt nunti si alte evenimente de acest gen.

LĂSAȚI UN MESAJ