Nu esti in online, nu existi

0
5

Astazi, daca nu esti in online, aproape ca nu existi. Bine, mai ales in cazul in care reprezinti o firma, care vinde produse si servicii, daca nu esti in mediul online sunt mari sanse sa pierzi o multime de potentiali clienti. Acest lucru se intampla pentru ca evolutia mediului online a facut in asa fel incat mai toti sa fie utilizatori ai mediului online, unul din motive fiind cumparaturile.

Pentru ca tu ca firma sa te faci cunoscut, ai nevoie de promovare. Bineinteles, canalele traditionale de promovare inca sunt acolo, inca pot fi folosite insa mediul online are mai multe avantaje. In primul rand, poate ca atunci cand vorbim de costuri, ele sunt mult mai mici decat cele din mediul offline. Sunt mult mai mici atunci cand comparam numarul de clienti pe care il aduce o campanie in offline cu  cel pe care il poate aduce mediul online, la aceleasi costuri.

Costurile sunt mai mici datorita modului in care functioneaza mediul online. Aici, oricine are dreptul la libera exprimare iar canalele obisnuite, Facebook, Twitter, ofera modalitati gratuite de promovare. Astfel, poti profita foarte mult de online datorita multitudinii de canale gratuite de promovare pe care le ofera.

In al doilea rand, online-ul este locul in care din ce in ce mai multi utilizatori doresc sa afle mai multe despre produsele si serviciile pe care doresc sa le cumpere. Ei vor cauta si se vor documenta foarte mult online inainte de a cumpara aproape orice, indiferent ca vorbim despre produse sau servicii.

Mai mult, chiar si daca vor sa mearga la un restaurant, un hotel, intai se vor documenta online in legatura cu serviciile pe care le ofera. Astfel, chiar si prezenta unor restaurante si hoteluri in online tot au o justificare foarte buna.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ