Nu stiu , dar pot sa invat

23
17

Am ajuns la concluzia că nu ştiu prea multe despre ,site-uri,blog-uri sau forum-uri .Ştiu doar să postez pe blog ,şi să utilizez corect wordpress.Nu ştiu CSS,HTML,PHP,Photoshop şi alte deaste’a .Şi imi pare foarte rău că nu ştiu ,deoarece alţii la vârsta mea (apx.16 ani) deja ştiau sa limbajul programatorilor web.Şi deaceea vreau şi eu să invăţ ,caut zilnic tutoriale web despre HTML,CSS,PHP la photoshop nu ma bag deoarece ştiu că nu o sa fac nimic oricât aş invăţa eu ceva legat de el ,pentru că nu am talent la desen …

Era să uit de SEO ,cred că sunt la un nivel mediu in ceea ce priveşte SEO am citit foarte mult pe internet despre el ,şi am invăţat ce e bine şi ce nu pentru optimizarea unui blog/site .Am aflat foarte multe despre SEO şi unele chestii le-am pus in aplicare şi chiar functioneaza .O să vorbesc şi pe blog in viitorul apropiat despre SEO .

Rămân la dilema mea cu “limbajul programatorilor” ,caut zilnic tutoriale dar nu toate sunt pe inţelesul meu .Incep cu HTML unde sunt incepător .Dacă ştiţi site-uri cu tutoriale despre CSS,PHP,HTML vă rog să imi spuneţi şi mie de ele ,sau dacă vă pricepeţi la aşa ceva ,poate îmi da-ţi câteva lecţii .

23 COMENTARII

 1. Sfatu meu descarci Microsoft Front page si o sa inveti mai multe despre html si php folosindul sau daca vrei te invat eu cate ceva in html…

 2. Eu stiu cat de cat PS-ul , cat despre restul SUNT VARZA ,dar vreau sa ma apuc de anul viitor, mai ales pentru ca vreau sa dau la profilul Mate-Info.

 3. Nici eu nu stiam multe despre cele care le-ai enumarat, dar cu timpul le-am invatat.
  Vointa sa ai ca restul se rezolva .

  P.S Ce se intampla cu blogul tau ? Azi-dimineata imi arata : account suspended.

 4. Sfatul meu este sa te decizi foarte bine ce drum vrei sa urmezi: sa castigi bani din facut site-uri sau din utilizat site-uri. Este o diferenta foarte mare.

  Primul drum necesita un studiu continuu si se castiga bine doar in echipa. Al doilea drum necesita mult timp pentru intretinere si socializare.

  @Catalin: prima lectie despre SEO e sa stii ce e S.E.O.;

  • Eu nu vreau bani din facut site-uri si nici din utilizat site-uri ,eu scriu pe blog din placere ,si vreau sa invat php,css,html etc.. pentru mine sa pot utiliza pe blogul meu :)

LĂSAȚI UN MESAJ