O adevarata aventura in drumul spre casa

0
12

Dupa ce m-am intalnit cu un client pentru a-i oferi produsul meu, a devenit totul o adevarata aventura. Prima data m-am intalnit cu un amic si am inceput sa ne plimbam peste tot in oras. Nu ne mai vazusem de foarte mult timp si am hotarat amandoi sa mai stam putin de vorba. Stateam amandoi pe o bancuta la un moment dat, si apare inca un prieten, care nu l-am mai vazut nici pe el, si intr-un final ne-am gasit cam 5 baieti, foarte buni prieteni cu mine, care nu m-au dezamagit niciodata. Din cate stiu eu, pentru ca daca ma vorbeste pe la spate, asta este alta mancare de peste, ca asa sunt majoritatea.

Unul muncea prin Bucuresti, altul prin Buzau, si tot asa, nici unul nu muncea asa cum trebuia. Unul mai cu mot, se lauda cum muncea el in Bucuresti, si toti eram al de gura casca, atent la el, de parca era atat de interesant. Dormea intr-o rulota, muncea de dimineata pana seara, si ca banii nu erau mai mult de 10 milioane, ceea ce mi se  pare foarte putin, mai ales ca muncesti de dimineata pana seara, si in Bucuresti. Noaptea insa, ei in loc sa se mai dezmeticeasca si sa se relaxeze, poate chiar sa doarma, alegeau sa se duca la un salon masaj erotic exclusivist . Acolo ei spuneau ca se relaxau foarte ok, in schimbul unei sume foarte mici de bani. Se distrau in cluburi, insa mai ajungeau si sa mai ia cate o bataie. Totul bine si frumos, dar spuneau ca nu este deloc frumos in Bucuresti, epntru ca sunt zone in care oamenii se drogheaza, beau, fumeaza si si-o trag cu prostituate de lux, cum nu prea vezi pe la noi. Nici nu stiu ce sa mai cred, in imaginea Bucurestiului pe care multi o vad foarte buna, se afla si zone destea, pe mine care ma lasa rece aceste intamplari. Nu accept ca in CAPITALA, ca doar na asa o numim, sa fie in halul asta, sa arate ca intr-un oras de 1000 de ani.

Sa ajungem in secolul 21, sa avem capitala asa, sa fie mai ok intr-un oras simplu, of doamne nici nu mai stiu ce sa zic, pentru ca aceste lucruri pentru mine chiar ma lasa rece. Daca nu ar mai lua astia din Guvert, Parlamentarii in special bani atatia, cred ca am avea bani si noi pentru sosele, drumuri foarte bune si chestii de genul asta.

Eu mor pe oamenii astia care spun ca vor face nu stiu ce cand vor fi ei Sus, dar de unde nu fac nimic. Ce este drept la mine in Localitate, primarul a facut chiar multe lucruri, chiar si in Judet, ca este totul foarte ok, chiar sunt multumit, dar cand ma uit in Bucuresti de exemplu, si vad cati primari sunt acolo, si ca nu sunt in stare de nimic, chiar imi vine sa ma apuce toti nervii.

Cam asta este Romania, nu prea avem cu ce o schimba, si parerea mea ar fi ca nu doar la noi este asta, ci in majoritatea tarilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ